310 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Nepál (18)
Nepál - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Nepál
Ked bol Vitkov dedko maly, malo chleba doma mali. Mmalo chleba, vela biedy, zle sa zilo ludom vtedy. Potom prisiel velky Lenin, viedol ludi do boja, aby mali…
Cesta zo Shigatse zacala velmi slubne, cinska vlada postavila dialnicu a tak sme si skratili cestu o 6 hodinoproti minulemu roku, podarilo sa nam vidiet i par…
tka sme konecne v Kathmandu, presun z tibetu bol tradicne naricny (Mato drzim palce), ale vsetko sme zvladli a dnes rano sme uz v skoro plnej zostave leteli na…
Ludia odolni voci malarii, ich tradicne pribytky a tance, zapad slnka nad riekou s krokodilmi, plavba lodickami vydlabanymi z jedneho kmena, volavky, bociany, kolibriky…
1. Z dalekeho Nepalu pozdravujem cely kolektiv mojich spolupracovnikov v Trznici. Vas Peto 2. Srdecny pozdrav Vsetkym priatelom a priatelkam z dovolenky Tibet - Nepal -…
Uplne vlavo South Annapurna, potom Annapurna I, to je uz osemtisicka (8091 m), potom to spicate...nie to nie je Matterhorn...to je Machapuchre, takzvany rybi chvost …
...ze vsetko zle je na nieco dobre sa potvrdilo aj dnes rano, ked si nasi "letci" (chap ti, co leteli k Everestu) uzili dvojnasobne dlhy let, lebo na letisku vraj bola…
Ako sa Peto ma? Bol som povereny sa tejto nelahkej ulohy zhostit. Peto je vytazeny, ze mu na internet prilis casu nezostava. Chodi po pamiatkach, uci sa rozpoznavat…
Ozvite sa, ako bolo vo VIP lounge v Dili :) Myslim na Vas, je to tu trosku pustejsie ked ste odisli ;) Nabuduce si vezmite priklad od Peta, ten ma vacsiu vydrz! Spojil…
Len kratka spravicka; vsetci okej prileteni, spravne soknuti z Nepalskeho systemu... pardon chaosu :) Ale tak to ma byt, pre toto cestujeme, aby sme poznali rozdiel.…
Sedim na internete, ostatni patraju po strudlach a masazach... Dnes to bol opat podareny den. Nevieme sa zhodnut, ci v hustom dyme ktory stupal zo spalovacich ghatov na…
...tak to si ma neuveritelne potesila :) Jednak, ze si si spomenula (na moje meniny), jednak pre tu Lacinku Palacinku. Ked sa vratim, tak ta na zopar pozyvam. ...moze…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -