90 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kambodža (4)
Kambodža - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kambodža
Rušná asfaltová cesta vedia na pobrežie Kambodže. Jeden kamión za druhým. Z ničoho nič náš mikrobus odboč…
Keď sa povie Angkor, každému hneď napadne Angkor Wat. Angkor je ale obrovský areál, ktorý v sebe skrýva množstvo chrámov,…
V budhistickom kalendári sa dnes začína rok 2563. Ku krajinám, kde je budhizmus náboženstvom väčšiny populácie patrí…
Ľudia sa po celej Ázii pýtajú na hmyz. „Hmyz sa jedáva hlavne v Číne!“, to je hlavná predstava s ktorou prich…
Náš zájazd po Vietname a Kambodži sa blíži ku koncu, no my máme ešte jedno eso v rukáve pred tým, ako opust…
Dnešný deň začína veľmi skoro ráno, ešte za tmy, a považujeme ho za vyvrcholenie nášho programu. O 5 hodine rannej odch…
Mojím najväčším problémom je na ktorej strane stola mám mať kávu. Bývame v jednom z najluxusnejších…
Naša obľúbená „Veľká ázijská cesta“ je v plnom prúde a hoci sme ju začali v thajskom Bangkoku, bola to pr…
Na jeseň roku 2017 som si všimol na sebe nejaké to kilečko navyše. Po chvíľke googlenia som narazil na podujatie polmaratón v Kambodži…
Po Thajsku a divokom Bangkoku prišla susedná Kambodža. Ak máme v BUBO povedať jedno miesto, ktoré nemôžete vynechať pri náv…
Tuk tuk – ikonický dopravný prostriedok juhovýchodnej Ázie. Čo to znamená v Kambodži? Je to skúter, za ktorý je…
Nachádzame sa v bývalej škole Tuol Sleng, prebudovanej na väzenie, počas krutovlády Červených Kmérov. Aj napriek vysok…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kolumbia 5K
viac → -
-
Argentína, Brazília
viac → -
Peru, Bolívia
viac → -
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -