93 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kambodža (7)
Kambodža - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kambodža
Po juznej castı Vıetnamu zamıerıme k zapadnym hranıcıam a prechadzame do Kambodze. Aj teraz pomerne plynule, dokonca uz nemeraju anı teplotu ako bolo zvykom, tak verım…
Otvarame novy list a co do neho o Kambodzi napisat? Vsetci v ocakavani, co nas tam caka? Aka ta Kambodza skutocne je? Nieco vieme z telky, novin ci kniziek, ale predsa…
Roztrusene pieskovcove kamene prerastene dlhociznymi korenmi stromov, ktoreho semienko mozno vtaca zanieslo dnu do svatyne chramov, hadam pred 500 rokmi. Dnes poposuvane…
Ahojte vsetci, ktori na mna dnes myslite a posielate mi pozdravy a blahozelania k meninam. Svoje meniny oslavujem v Kambodzi v meste Siem Reap. Na dohlad mam nadherny…
Kambodža opäť nadchla skupinku nadšencov, ktorí momentálne letia domov a pomaly sa pripravujú na pristánie vo Viedni. V&scaron…
Tum Riep Sum alebo ahojte z Kambodze - kralovstvo zazrakov, ako hlasa najnovsia kampan na podporu turizmu ! Prevcerom sme sa vzrazilii zo Saigonu po hlavnej ceste ktora…
Sus dej vsetkym doma ! Ani vas neurzame, ani si z vas nerobime srandu len vas chceme pozdravit z nadhernej Kambodze :) Naposledy sme pisali z Phan Thietu, kde sme si…
Po vietnamskej casti nas privitala Kambodza, s usmevom a otvorenou narucou. K turistom su tu domaci naozaj velmi mili a priatelski. Hned uvodny drink v hoteli nas o tom…
Nedali sme sa a pokorili sme ho aj kde sme takmer vypotili dusu ;) Momentalne je v Kambodzi jeden z najhorucejsich mesiacov, a teploty sa smelo splhaju na 40tky ! Kurili…
Hlasi sa skupina, co zaziva veci, co sa este nediali vo Vietname a Kambodzi. Vcera sme zavrsili nase vietnamske poznanie v restauracii Hoa Vien, pochutnali sa " miestnej…
Mestecko Siem Reap (doslovny preklad Porazeni Thajci) vrelo privita kazdeho navstevnika. V tomto malom meste sa stretava cely svet...mohla by som rozsirit spekulativnu…
Zdravim moju skupinu do studeneho Slovenska ! Spolieham sa na to, ze som vas v posledny den statocne "odstavila" v Angkore, takze vam cesta ubehla velmi rychlo. Ja si…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-