125 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Jordánsko (10)
Jordánsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Jordánsko
Boli sme 1.5 dna v Aqabe a asi vsetci dokonale farebne ladia s Cervenym morom - teda aspon co sa nazvu tyka. Morsky svet bol krasny, rybicky tiez (Evka odkazuje, ze…
Jaaaaaaaj, slnko svietilo tak silno, ze ani muchy nechceli lietat. Ale bubaci vydrzia naozaj dlho. Este som nezazil aby vacsina skupiny vydrzala cely den v 50 stupnovych…
Vacsina sa uz pustila do objavovania kras mesta Petra. vecer vam napisem ich zazitky.
Hranice sme presli v rekordnom kratkom case za 50 min. a hned sme sa isli vyvalovat a slnit sa k mrtvemu moru. Neplavci si prvykrat v zivote zaplavali a potapaci sa…
Este dnes pojdeme okusit najstarsie kupele v Damasku. Zialbohu tam mozu ist len muzi, ale zenam to v ziadnom pripade nie je luto, lebo pojdu na bazar kupovat nevyhnutne…
Mrtve more ma naozaj ozdravne ucinky. Vsetci sme omladli este viac skrasneli:) Vyliezli sme na horu Nebo, kde Mojzis uvidel zem zasnubenu ale nebolo mu sudene tam dojst,…
Maros, ty si nasiel kokosove rolky? Tak ked pridem domov tak ideme nakupit za cely balik a prejeme sa ako tie prasiatka a budeme to zapijat dakym vinkom OK? Dary budu
Zdravime vsetkych, z Petry, najvacsej atrakcie Jordanska. Ani ta sa vsak nevyrovnala vcerajsej noci ked Chelsea postupila do semifinale. Teraz mame dva dni volno a prave…
Jordansko to nie je len skalne mesto petra vynimocny ludia dobre jedlo ale aj Cervene more, ktore sme si dnes isli pozriet s Tomasom. Ked sa ponorite do tohto cisteho…
Dnes sa nam s Martinom podarilo vstat az o 11.00. takto dlho sme si uz isty cas nepospali. Vecer sme mali genialny turecky kupel, vodnu fajku a caj. Uz dlho som nebol…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -