309 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Japonsko (24)
Japonsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Japonsko
Mišo píše z Madridu o polnoci a pre mňa je to skoro ráno. Teraz som po raňajkách a po veľkom zážitku. To keď higaši…
Koľko to je hodín? No nič sumo tréning sa deje iba takto skoro. Podarí sa nám ho opäť uvidieť? Náš priateľ veľký…
Ja mám tiež šťastie na sviatky. 1.máj som strávil pracovne tak ako sa na Japonsko patrí -pracoval som do 3 do rána. Dne&scaron…
Srdecny pozdrav z Tokyjskej vyhliadkovej veze zasielaju Danka a Janka
Hakone, Kamakura za nami. Vajce kt predlžuje život o 7 rokov, udon, soba, tempura, ramen, wasabi a vajíčka varené v sopečnom popole taktiež. V &scaron…
Teraz je 2.25 ráno. BUBO sprievodcovia naozaj tvrdo pracujú až do rána ranného a to vstávame už pred siedmou... A musím piť sak…
Čaute moja rodinka a všetci , ktorí ste zvedaví ako docestovala slov, skupina do Japonska. Všetko prebehlo takmer hladko len dlho, a to…
Myslím, že som pre našich klientov prichystal zaujímavý program. Skontroloval som hotely pre prvú aj druhú jarnú skupinu…
Teplé ráno prajem z Kjúšu. Raňajky? Vždy polievka "miso" {je fajn že sa to pije z laqiuverovej misky a nemusíte sa zbytočne namá…
Vlak má plánovaný odchod na 15.28. Bielučká "strela" podobná medziplanetárnej rakete je pripravená. Vchádzame dnu…
Po dobu 200 rokov bolo toto mesto jediným kde malo xenofóbne Japonsko styk s okolitým svetom. V tomto je Nagasaki výnimočné. Dnes sa…
Na Hokaide sme jedli pol metrové dvojkilové kraby a surové čerstvé ryby. Tu zasa rezance -ramen, keďže Kyushu bolo vždy najbližšie…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -