323 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Japonsko (26)

Japonsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Japonsko

Smer Nagasaki

27

07:30

apr

2006

Japonsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Po dobu 200 rokov bolo toto mesto jediným kde malo xenofóbne Japonsko styk s okolitým svetom. V tomto je Nagasaki výnimočné. Dnes sa…

Jedlo v Japonsku - polovica vášho zážitku

26

14:42

apr

2006

Na Hokaide sme jedli pol metrové dvojkilové kraby a surové čerstvé ryby. Tu zasa rezance -ramen, keďže Kyushu bolo vždy najbližšie…

Japonsko - ako vyzerá raj?

26

07:03

apr

2006

Palmy, ryža práve dozrieva. Jachty sa pohupujú v zálive. Úplne iný svet než ten na drsnom Hokaide. Zdravím z tretieho najvä…

Japonsko - ako vyzerá peklo?

25

02:17

apr

2006

Brodím sa v snehu v japonských horách. Sneží a nikde ani živáčika. Nedá sa sem prísť autom a tak sem nikto nechodí…

Japonské Hokkaido

24

02:28

apr

2006

Takže už zo Sapporo, hlavného mesta druhého najväčšieho japonského ostrova. Dojem ako z Edmontonu kt by bol o 100 km bližšie k…

Opúšťame Osaku

23

16:55

apr

2006

Už máme za sebou prvé sushi a lososa. Už máme za sebou prvé japonské nepochopenia..Ako by som ani neodišiel. Cítim sa tu…

Nara - najväčší Budha?

21

16:37

okt

2005

Nara - Najväčší BUDHA celého Japonska v celej svojej paráde. Omyl :) Ešte väčší je aj Japoncom málo zn…

Nihonjin Fórum
Japonsko, Osaka

06

00:31

sep

2005

Ahoj Evi. Som rád že všetko Ok a aj naše kufre plné saké nakoniec doleteli. V Osake som už ako doma, no o 15min ideme na letisko [to…

Lubo Fórum
Tajfún mieri do japonskej Osaky

05

10:24

sep

2005

Hotmail mi opäť nefunguje ale BUBO fórum je perfektné. Tajfún zosilnel a ženie sa sem a tak loď zrušili. však Osaka je celkom…

Lubo Fórum
Japonsko - Takayama, Todaidži a Fugu

04

04:48

sep

2005

Hlásim že všetci žijeme aj po večernej konzumácii FUGU a že obe skupiny odleteli bez problémov. Obeťou fugu sa stala na Ginze žena, v re…

Čajová ceremónia - Osaka

03

14:42

sep

2005

Náš zájazd sme zakončili čajovou ceremóniou. Tým najlepším a navznešenejším čím sme na…

Hirošima, zážitky z Japonska

02

14:53

sep

2005

Kúpali ste sa už v Japonsku? My dnes áno. Pláž dlhá ako Bondi beach v Sydney a ani nohy. More ako teplé ako japonský zelen…