326 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Japonsko (26)
Japonsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Japonsko
Myslím, že som pre našich klientov prichystal zaujímavý program. Skontroloval som hotely pre prvú aj druhú jarnú skupinu…
Teplé ráno prajem z Kjúšu. Raňajky? Vždy polievka "miso" {je fajn že sa to pije z laqiuverovej misky a nemusíte sa zbytočne namá…
Vlak má plánovaný odchod na 15.28. Bielučká "strela" podobná medziplanetárnej rakete je pripravená. Vchádzame dnu…
Po dobu 200 rokov bolo toto mesto jediným kde malo xenofóbne Japonsko styk s okolitým svetom. V tomto je Nagasaki výnimočné. Dnes sa…
Na Hokaide sme jedli pol metrové dvojkilové kraby a surové čerstvé ryby. Tu zasa rezance -ramen, keďže Kyushu bolo vždy najbližšie…
Palmy, ryža práve dozrieva. Jachty sa pohupujú v zálive. Úplne iný svet než ten na drsnom Hokaide. Zdravím z tretieho najvä…
Brodím sa v snehu v japonských horách. Sneží a nikde ani živáčika. Nedá sa sem prísť autom a tak sem nikto nechodí…
Takže už zo Sapporo, hlavného mesta druhého najväčšieho japonského ostrova. Dojem ako z Edmontonu kt by bol o 100 km bližšie k…
Už máme za sebou prvé sushi a lososa. Už máme za sebou prvé japonské nepochopenia..Ako by som ani neodišiel. Cítim sa tu…
Nara - Najväčší BUDHA celého Japonska v celej svojej paráde. Omyl :) Ešte väčší je aj Japoncom málo zn…
Ahoj Evi. Som rád že všetko Ok a aj naše kufre plné saké nakoniec doleteli. V Osake som už ako doma, no o 15min ideme na letisko [to…
Hotmail mi opäť nefunguje ale BUBO fórum je perfektné. Tajfún zosilnel a ženie sa sem a tak loď zrušili. však Osaka je celkom…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
-
Island - polárna žiara
viac → -
Mexiko veľký okruh