323 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Japonsko (27)
Japonsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Japonsko
Himedži (Himeji) patrí medzi najstaršie zachované stavby zo stredovekého Japonska. Bol zapísaný na zoznam UNESCO v roku 1993 a…
Dnes sme mali nádherný deň, výnimočný. Kto chcel vstal o piatej ráno a vyrazili sme na juh k svätyni venovanej božstvu Inari,…
Dnes začali v Japonsku oficiálne voľby. Premiér Koizumi musí v snemovni reprezentantov získať 241 kresiel a ako sa zdá robí pre…
Zdravím Káthmandu Delhi aj Lahore. Och Lahore, moje obľúbené mesto s krásnymi mešitami od Shah Jahana.. Ja sa teraz s na&scaron…
Je nedeľa a zajtra idú Takayamské detičky prvýkrát do školy. Idú skôr ako ostatné, lebo v zime tu sneh zaveje pr…
Píšem z Ginzy zo srdca Tokia zažívajúceho sobotný nákupný ošiaľ. Máme dobré správy a ako to…
Tokugawa bol zakladateľom a prvým šógunom Tokugawského šogunátu. Pochádzal z rodu cisára Seiwa. Tokugawa Japonsko…
Včera sa nám naskytol snáď najkrajší pohľad aký sa môže na veľkomesto naskytnúť. Tokyo určite nieje položené tak…
Na Slovensku sa platí korunami, Facebook síce oficiálne vznikol pred rokom, ale nikto ho nepoužíva. No BUBO už realizuje po Japonsku…
Vybavené. Zajtra mám síce ďalšie stretnutie a pozajtra ďalšie, ale to hlavné sa odohralo. Rozprávali sme prevažne o roku…
Prvý pozdrav z krajiny Vychádzajúceho slnka. O hodinku mám stretnutie s našimi partnermi. Podaril sa nám nebývalý…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -