219 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Indonézia (10)

Indonézia - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Indonézia

Balijské chrámy

05

11:42

nov

2017

Indonézia Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Po Malajzii a modernom Singapure sme pokračovali na Bali. Malý indonézsky ostrov so svetovým menom. Ostrov Bohov. Raj na zemi. Dovolenková…

Rinjani, Gili Meno, Bali

22

12:31

sep

2015

Skupinka z Inonézie už šťastne docestovala domov, ale ešte predtým sa stihli poriadne zapotiť pri výstupe na sopku Rinjani. Nach…

Indonézia splnila moje očakávania

21

14:30

sep

2015

Chcem poďakovať Jožkovi Harvankovi, s ktorým sa mi podarilo byť uz druhýkrát na zájazde za skvele zvládnutý zájazd/exped…

Dedina na ostrove Flores

11

08:24

sep

2015

Nie je tomu ani mesiac spat co Indonezia oslavila velky sviatok. 17.8.1945 bola vyhlasena nezavislost krajiny. Doteraz najvacsi statny sviatok v tejto krajine. O to viac…

Perfektná dovolenka v Indonézii

26

08:04

máj

2015

V nedeľu sme sa vrátili z dovolenky. Nádherná krajina, príjemní ľudia, počasie vyšlo na výbornú. K tejto kombin…

Di sini senang, di sana senang, di mana mana hatiku senang! :)

28

16:44

okt

2014

Expedíciu po Sumatre, Jáve a Bali nemožno opísať, to proste treba zažiť! Pre mňa to bola po komfortných zájazdoch prvá exped…

Sumatra, Jáva, Bali - tri dovolenky v jednom balíku

20

00:25

sep

2013

Je to už viac ako týždeň odkedy som sa vrátila z mojej prvej expedície, a preto trochu obávanej. Ale vďaka profesionalite obalenej v…

Spoznávanie Indonézie s BUBO

16

03:41

sep

2013

Jáva je ostrov s mnohými prívlastkami a určite to nie je len najľudnatejší ostrov Indonézie, ale ponúka množsto ďal…

Nádherná Indonézia

14

15:00

sep

2013

Práve sme sa vrátili plný zážitkov z expedičného zájazdu Sumatra, Jáva, Bali. Boli to cestovateľsky dosť náročn…

betka Fórum
Exotická Sumatra

31

11:03

aug

2013

Chceli by ste krmit orangutana? Dotknut sa jeho jemnych neznych ruciciek a ako vam zoberie banan a potom co najrychlejsie odbehne do korun stromov? Chceli by ste sa…

Foton Bintang tour

31

03:25

aug

2013

Labuan Bajo, zapadny Flores pred 10 dnami. Stretli sme sa 2 partie. Prva, sprevadzana Jozom Harvankom a v nej napriklad aj Peter Hamor, znamy horolezec. Druhu partiu…

Den nezávislosti v Indonézii

17

11:06

aug

2013

17 august, statny sviatok Indonezie resp nezavislosti od Holandska. Rano sa zaspievala hymna, zatvorili sa obchody, vyvesili vlajky, zapli televize, pozrel prejav…