613 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (25)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Nie je vsetko zlato co sa blysti, ale tu, v Indii je zlate aj to, co sa neblysti. A to nehovorim o zlatych zobravych detickach :) Zaver nasej cesty India - Nepal sme…
Kasi, najposvatnejsia oblast, od ktorej sa v kruhoch meria vzdialenost od centra. Medzi rieckami Varunou a Assi, pozdlz matky bohyne Gangy, nachadza sa zlaty chram Shri…
Okolo zuri festival Dasahin, vsade alegoricke vozy s bohynou Kali a hinduisti tancuju v tranze na ulici a hadzu po sebe praskove farby. Ina Velky to zur. Vitazstvo dobra…
Ako Vam India da najavo po prilete, ze ste vitani? Hned po opusteni letiskovej haly v Kalkate (Na Indov som si uz zvykol pri prestupe na modernom Terminali 3…
uz je to peknych par co sme sa neozvali. A to uz sme v Indii. India nas vsetkych cez takmer hrozostrasne znejuce upozornenia sprievodcu velmi milo rekvapila.Vsetko ide…
Ako hovori Magic Boy spred vodneho palaca v Jaipure. One, Two, Three - go to Agra. Naozaj, clovek sa ani nenazda a ocitne sa uprostred rusnych velkomiest a ani si nevie…
Zdravim na jesenne Slovensko aj moju skupinu z expedicie Cina, Tibet, Nepal, India 8.8., co sa pohodlne aklimatizuje na Europu. Zrazu prisli do ineho (naseho :) ) sveta,…
Vstal som o dve hodiny neskor ako Lubo (Indickeho casu pochopitelne) a to sme este pred polnocou na terase rozoberali nase doterajsie putovanie (plus nejake tie historky…
Okolo nas hlavne mesto Ladakhu. Distrikt, ktory zabera viac ako 45000 kilometrov stvorcovych. V Lehu samotnom zije iba 27000 obyvatelov a tak je zaujimavy fakt, ze…
Lola netusim kto je, zajtra sa dozviem ak nejaku mam v skupine. Kubo posiela (pravdepodobne, este som sa ho nepytal) pusu naspat a aj Lukas sa ma OK. Nezabudajme na…
Vsetkym prajem vela sil a uzasnych zazitkov - lola, drz sa! zvladnes to - a vela fot a nakrucaj videjka! uz sa tesim ako mi ich budes premietat! ps: ak moze niekto v…
Zdravíme všetkých účastníkov zájazdu. Želáme vám krásne zážitky a hlavne bez úrazov a nehôd. P.S. Odkaz pre Lukáša od otca: nakúp šesť kusov kobercov v rozmeroch…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -