613 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (32)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Ako v Egypte existuje faraonova pomsta, v Indii sa udajne nevyhnete zaludocnym problemom takisto. Ja tvrdim, ze to nie je pravda, skupine priemer podla Gandiho stupnice…
"Hahahahahaha" Indovia v kine, pocas noveho - a to je trosku viac nez dost neobvykle - indickeho thrilleru Phoonk, pri najstrasidelnejsich scenach. Inak dobry strih,…
Ahoj Tatiana, tak adresa na Dezka je Jesenskeho 70, 94301 Sturovo. My sa tu mame fajn, mamine som preposlala tvoj mail, tak sa tesila. Davajte si na seba pozor. Cakam…
ahojte lubime vas a tesime sa na vas ondrikovi ten email nedosiel a este 1 vers. zakon Hospodinov je dokonalý ,obcerstvuje dusu , svedectvo Hospodinovo je hodnoverne…
ahojte mi sa mame dobre a ondrikovi ten email nedosiel a velmi vas lubime a tesime sa na vas . A este jeden versik:Zakon Hospospodinov je dokonalý,obcerstvujedusu …
Salamalejkum z houseboatu z na jazere Nageen v Indickom Kasmire. Pijeme kasmirsky caj, krmime sa kasmirskym chlebom a chystame sa dalej do hor. Od rusneho Dilli cez…
Odkaz pre skupinu India, Himaláje, Ladakh (Exotik) 22.08.-10.09.2008 Posielam krasny pozdrav vsetkym ucastnikom tohto urcite velmi zaujimaveho "zajazdu" (specialne…
Kym nasi vodaci pomahaju tromfnut vyse miliardovu Indiu v pocte celkovych ziskanych zlatych medailach na letnych olympijskych hrach, tu, v Dilli, ktore sa vdaka oslavam…
Ahoj Juraj, tak sme stastne dorazili domov. Niektori trochu na lahko bez velkej batoziny {Vierka,Janko a Evka}, ale pride im vraj do Kosic. Let z Delhi meskal hodinu,…
India (a hlavne hlucik Indov) tiez nechapala, ked som v momente, ked bolo Martikanovo prvenstvo jasne dostal SMS oznamil vsetkym radostnu spravu. Vykrikli sme unisono…
Nateraz sa zda, ze nic dolezitejsie ako Olympiada neexistuje. Aj tu, v Indii v lobby hotela na 108cke SONY plazme sa daju vidiet zabery z olympijskeho supolenia.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -