613 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (34)

India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - India

Mumbai sabse acche shahar hai!

26

16:33

apr

2008

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Helou Namaste! India ma vyse miliardy panacikov (=obyvatelov) a len jedine mesto. Jedine SKUTOCNE mesto! Tram-da-da-daaa... Bombay! :) Vybalilo na nas to najlepsie,…

Kupanie v Kalkate

23

09:49

apr

2008

Ja som tam bol! Vo vode az po krk, spolu s ostatnymi Indosmi. Neviem, akosi mi to nedalo a musel som si to zopakovat. Ganga, najposvatnejsia z riek... Tam sa ku mne z…

Varanasi...

22

14:48

apr

2008

...nas dostalo :) Super; ta atmosfera... Musi zazit kazdy!

Varanasi...

22

14:47

apr

2008

...nas dostalo :) Super, ta atmosfera... Musi zazit kazdy!

Osedlame vsetko... (India)

20

07:05

apr

2008

To sa zase udialo veci, odkedy sme sem posledny krat pisali... Sme si dali zavazok, ze sa povezieme na vsetkom, co sa v Indii hybe. Riksa motorova aj cyklo, osedlali…

...a jeho druzina v Indii :)

17

17:58

apr

2008

2012 ma byt olympiada v Indii! Dilli sa uz na to pripravuje - deti sa ucia povedat "sto rupii!" po anglicky a riksaci poctivo slapu do pedalov. Vraj to ma byt nova…

Alibaba a 45 zbojnikov (-ciek)

27

05:47

feb

2008

Maca... pomalicky som zatvoril oci a zbytok textu mi musel precitat niekto iny... :) Ale neboj, aj my to mame tazke :) Pomalicky zatvorte oci... :) ...a objavuje sa…

U45 v Indii :) :) :)

24

08:29

feb

2008

"Nebezpecny naklad U45" (45 uciteliek) stastlivo pristal v hlavnom meste Indie :) Hned sme sa vydali na juh a samozrejme uz cesta samotna prekvapila a ocakavania…

Mumbai

04

18:31

feb

2008

V Indii maju vsetko. A ked je konkretne miesto kde, tak je to 16 milionovy Bombaj. Najvacsi namorny pristav subkontinentu, tovar z celeho sveta, financne centrum, ale aj…

Kriket v Indii, historia a hrdinovia

31

12:55

jan

2008

? Sachin Tendulkar je radza. Ak by mal iba jediny clovek ziskat ocenenie Bharat Ratna mal to byt Sachin Tendulkar. V Adelaide prave skoroval v kriketovom zapase 124 ?not…

Juzna India pre Vas

28

10:46

jan

2008

Dlhsie som sa neozval. India je vzdy privelmi intenzivna. Vone, zvuky, farebnost, chaos ktory nakoniec najde smer. Vzdy je to ine. Vzdy uzasne. Vzdy ma to opat strhne az…

Chaos/poriadok, stare/nove

02

22:58

nov

2007

Chaos/poriadok, stare/nove, chudoba/luxus, zastarane/moderne. Rozlucili sme sa s mestom kontrastov a zbohom davame aj Indii. Ale len na chvilu, vratime sa sem z tepla…