613 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (35)

India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - India

Laaga chunari mein daag

01

20:42

nov

2007

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Drama o dievcati z mesta Varanasi (hotovy dovolenkovy rezort), o ceste za lepsim zivotom a zarobkom v modernom Bombaji. Kolko stoji podpisanie pracovnej zmluvy?…

spravy z civilizacie

28

06:44

okt

2007

Varuna a Assi, to su dve riecky, ktore dali meno pre hinduistov nejsvatejsiemu miestu na nasej planete. Rezidencia samotneho Sivu, a okrem neho dalsich zopar 1.6 miliona…

Incredible India - zlaty trojuholnik

26

12:57

okt

2007

India je neskutocna krajina a svojim sposobom oslovi uplne kazdeho. To najlepsie z indickej historie, zazitkov na cely zivot. najskor v Jaipure diela astrologa Jaisingha…

tamo Fórum
...klientom a kamaratom z CTNI :)

09

16:38

okt

2007

...kym vy sedite v pohodlnom sedadle lietadla niekde v nebeskych vysinach (ked otocite hlavu doprava, uvidite boha Shivu, ako sedi na vrchole posvatnej hory Kailash,…

pre Elu

08

13:17

okt

2007

Ahoj Ela, nepridas sa na zajazd do Thajska? :) Viem, ze je Miso tu, uz mi pisal mejl. Aj som mu odpisal, ale este musim zistit svoj program na najblizsie dni. Bolo by…

DEL-DXB-VIE

07

22:18

okt

2007

Kompletna skupina CTNI prekrocila prah medzinarodneho letiska Indiry Gandhiovej v Dili, akurat mna tam nepustili, pretoze mo let je az zajtra a opacnym smerom. Okrem…

Hallooo z Dili

06

06:06

okt

2007

Ahoj mama a vsetci doma! Veru, George ma uplnu pravdu, Vecerne Dili je zazitok. Museli sme pozerat vsade vsade okolo seba a vyhybat sa kravam, psom a ich produktom pod…

Lhasiwala este zije

05

21:07

okt

2007

Dorazili sme do vyse strnastmilionoveho hlavneho mesta! Zniceni hustou premavkou, ale napriek tomu sme sa este v malej skupinke vydali na prieskum okolia. Spletite tmave…

Indrajatramanaslumanikarnikaghat - kto sa v tom ma vyznat?! (...ja!)

05

09:09

okt

2007

...vazeni a mili, tak pekne po poriadku... Nepal. Po impresivnom zjazde z nahornej plosiny Tibetu nas vita vysmiata pocerna tvar, nas miestny sprievodca. Viaceri si…

2/7 divov sveta v jednom zajazde

04

07:45

okt

2007

Stvrtok, rano 08.00 miestneho casu, Agra. Mesto novodobeho divu sveta, mesto kde (v opare smogu (alebo rannej hmly?) stoji perla Indie - Taj Mahal. Na hoteli sa nam…

CTNI

03

08:06

okt

2007

Precitali sme si prispevok nasho krotitela Georga a potvrdzujeme vsetko, co napisal. Iba sa divime, kedy to vsetko stiha, pretoze, nam (poniektorym) uz trosku zacina…

DVD Fórum
hello one rupee

03

07:52

okt

2007

Vytuzenej Indie sme sa dockali! Po prechode Nepalsko-Indickych hranic sme sa na zvysok dna zucastnili majstrovstiev subkontinentu v trubeni, a cudujte sa, vyhral to…