613 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (35)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Drama o dievcati z mesta Varanasi (hotovy dovolenkovy rezort), o ceste za lepsim zivotom a zarobkom v modernom Bombaji. Kolko stoji podpisanie pracovnej zmluvy?…
Varuna a Assi, to su dve riecky, ktore dali meno pre hinduistov nejsvatejsiemu miestu na nasej planete. Rezidencia samotneho Sivu, a okrem neho dalsich zopar 1.6 miliona…
India je neskutocna krajina a svojim sposobom oslovi uplne kazdeho. To najlepsie z indickej historie, zazitkov na cely zivot. najskor v Jaipure diela astrologa Jaisingha…
...kym vy sedite v pohodlnom sedadle lietadla niekde v nebeskych vysinach (ked otocite hlavu doprava, uvidite boha Shivu, ako sedi na vrchole posvatnej hory Kailash,…
Ahoj Ela, nepridas sa na zajazd do Thajska? :) Viem, ze je Miso tu, uz mi pisal mejl. Aj som mu odpisal, ale este musim zistit svoj program na najblizsie dni. Bolo by…
Kompletna skupina CTNI prekrocila prah medzinarodneho letiska Indiry Gandhiovej v Dili, akurat mna tam nepustili, pretoze mo let je az zajtra a opacnym smerom. Okrem…
Ahoj mama a vsetci doma! Veru, George ma uplnu pravdu, Vecerne Dili je zazitok. Museli sme pozerat vsade vsade okolo seba a vyhybat sa kravam, psom a ich produktom pod…
Dorazili sme do vyse strnastmilionoveho hlavneho mesta! Zniceni hustou premavkou, ale napriek tomu sme sa este v malej skupinke vydali na prieskum okolia. Spletite tmave…
...vazeni a mili, tak pekne po poriadku... Nepal. Po impresivnom zjazde z nahornej plosiny Tibetu nas vita vysmiata pocerna tvar, nas miestny sprievodca. Viaceri si…
Stvrtok, rano 08.00 miestneho casu, Agra. Mesto novodobeho divu sveta, mesto kde (v opare smogu (alebo rannej hmly?) stoji perla Indie - Taj Mahal. Na hoteli sa nam…
Vytuzenej Indie sme sa dockali! Po prechode Nepalsko-Indickych hranic sme sa na zvysok dna zucastnili majstrovstiev subkontinentu v trubeni, a cudujte sa, vyhral to…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -