628 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (35)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Samozrejme pisem z Pokhary, Kathmendu je davno za nami,ale kedze sme dnes vstavali o 4.45 hod.tak mi to trochu pomalsie zapaluje. A este chcem tiez poslat velku pusu aj…
Mily Boratko,az po 3 dnoch som sa dostala k internetu, nedalo sa. Splav som zvladla pri vsetkej skromnosti na vybornu, do vody som nespadla, ale trochu som sa naglgala,…
Tak opat jeden pekny den za nami, momentalne sme v Nepalskom Pokare, dnes rano o 4,30 sme pozorovali sunset, krasne osvetlene Himalaje, potom mensi shoping na darceky,…
Helou Namaste! India ma vyse miliardy panacikov (=obyvatelov) a len jedine mesto. Jedine SKUTOCNE mesto! Tram-da-da-daaa... Bombay! :) Vybalilo na nas to najlepsie,…
Ja som tam bol! Vo vode az po krk, spolu s ostatnymi Indosmi. Neviem, akosi mi to nedalo a musel som si to zopakovat. Ganga, najposvatnejsia z riek... Tam sa ku mne z…
...nas dostalo :) Super; ta atmosfera... Musi zazit kazdy!
...nas dostalo :) Super, ta atmosfera... Musi zazit kazdy!
To sa zase udialo veci, odkedy sme sem posledny krat pisali... Sme si dali zavazok, ze sa povezieme na vsetkom, co sa v Indii hybe. Riksa motorova aj cyklo, osedlali…
2012 ma byt olympiada v Indii! Dilli sa uz na to pripravuje - deti sa ucia povedat "sto rupii!" po anglicky a riksaci poctivo slapu do pedalov. Vraj to ma byt nova…
Maca... pomalicky som zatvoril oci a zbytok textu mi musel precitat niekto iny... :) Ale neboj, aj my to mame tazke :) Pomalicky zatvorte oci... :) ...a objavuje sa…
"Nebezpecny naklad U45" (45 uciteliek) stastlivo pristal v hlavnom meste Indie :) Hned sme sa vydali na juh a samozrejme uz cesta samotna prekvapila a ocakavania…
V Indii maju vsetko. A ked je konkretne miesto kde, tak je to 16 milionovy Bombaj. Najvacsi namorny pristav subkontinentu, tovar z celeho sveta, financne centrum, ale aj…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -