769 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (16)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
V cine sme mali zatial krasne pocasie. V Sanghaji nebolo ani stopy po smogu a tak sme mali krasny vyhlad z mrakodrapu Jin Mao na cele mesto. Skorovala aj plavba po rieke…
Már nagyon úgy néz ki , hogy elhiszem .. : VOLTAM KÍNÁBAN !!! :) .... hihetetlen utazás, csodálatos emberekkel , fantasztikus helyeken - egy olyan vezetővel aki képes…
Pozeráme na fotografie po návrate domov a uvedomujeme si, ako málo sme poznali túto krajinu, napriek tomu, že sme sa zaujímali o jej históriu. Vďaka Martinovi, nášmu…
V povedomí mnohých Európanov je Čína záhadnou krajinou spojenou s predsudkami a nedôverou. Hneď na začiatku pobytu Čína vyvracia moje európske predstavy - ulice miest…
Po včerajšom návrate sme dospali nedospané. Rozmýšľame, ktorý zážitok v Číne bol najlepší, ktoré mesto najkrajšie. Zostaviť poradie sa nedá. Všetky boli naj... Jedno…
ahojte Bubaci, dnes o 13:50 sme pristali na viedenskom letisku po 18-tich dnoch stravenych v Azii na trase Hongkong-Macao-Cina.... niekto povie, ze dlho, ja som sa…
Cim severnejsie tak je teplejsie, lepsie, veselsia nalada, kufre sa zvatsuju, chut na ryzu je vacsi, sojovka sa stva velkym kamaratom, cinania sa viac pacia, skupina…
Nas vylet na tibetsky vidiek opat zanechal dojmy. Iba ta noc, bola opat narocna, moc sme toho nenaspali, spanok v 4500 mnm byva tazky. Aj ja to mavam tak pol na pol, raz…
Prvy mj v najvacsej komunistickej krajine Cine a pritom v najvacsom meste Sanghaji... V uliciach bolo niekolko milionov cinankov ale ziadne transparenty nemali,…
..alebo nazdravicko Cina. Zajtra tuto megakrajinu po niekolkych nielen slnkom nabitych dni opustame. Ideme niekam, kde to ofiialne tiez patri Cine, ale pocitovo to uz…
Rád by som sa podakoval za super zájazd Čina a okolie... Sprievodca Marek Ivan..nás ohuril svojimi znalostami o Číne ako aj svojim vystupovaním. Za čo ešte raz vdaka.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -