769 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (17)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
...ze co? Ze hned ako nastupil v Blave do autobusu, ze vsetky baby zo zajazdu vysibal?? To bude typek!... :) Zatial parada. Neni den, kedy by sme sa smiali menej, ako…
V Cine sa vari dobre a to tak dobre ze clovek sa raz dva aj palickami jest nauci. Kedze Cinania su spolocensky ludia jedia spolocne. Z velkych mis si nakladaju na…
Po Cine nas uz tyzden sprevadza slniecko. Cez ultramoderny giganticky Sanghai, zahrady a jazera Hangzhou a kanaly ci bonsajovy sad Suzhou. Asi viete ze Cina je…
Zdravime Slovensko z Yunnanu. Pardon, z provincie Cinskej ludovej republiky Yunnan. Cez byrokraticke checkpointy, hlbokanske udolia, ryzove, tabakove, a kavove polia,…
Sme tu a reprezentujeme. Tento rok sa isla CTNI expedicia najviac krat odkedy tento zajazd robime. O com to svedci? O tom, ze Slovaci stale viac cestuju, o tom, ze sme…
Dnes sme opat prezili krasny den v Pekingu. Nie vzdy sa podari zazit dni, ked smog nepokryva oblohu nad touto Cinskou metropolou. Dopoludajsie slniecko velmi spestrilo…
Ked ste v Lhase, svet je blazeny a hlavne iny. Pod lahkym vplyvom vyskovej choroby vam vsetko pripada akosi krajsie, lepsie, obloha je modrejsia ako modra, Tibetania sa…
Objavovanie kras mesta Hangzhou nam prinieslo opat vela krasnych zazitkov. Nasa sympaticka skupinka v komornom zlozeni sa dnes povozila na lodke na zapadnom jazere a…
Ja som tu a oni su o 470 metrov vyssie. Kto? Moji Bubaci z CTNI. Su na najvyssej budove Ciny, tretej naj na svete, najvyssia vyhliadkova platforma sveta, mate Shanghai…
Viete si predstavit ze siroko daleko najvyssia stavba centra vyse 2 a pol milionoveho mesta je pagoda. Nuz v Suzhou je to mozne. Vyslapat tych 9 pozchodi stalo naozaj za…
Mame po krasnom dni v Hangzhou, meste, ktore dokaze ocarit nielen svojou velkostou, ale tiez svojim charakterom. Dnesny den sme zacali na krasnom zapadnom jazere, kde…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -