790 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (28)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Pozdravujeme z Ciny. Z 25 milionovej megalopole sme sa presunuli do historickeho Hangzhou. Dnes sme si vychutnali pokojnu plavbu lodkou po Zapadnom jazere kde sa kedysi…
Pozdravujeme domov zo Sanghaja maleho 20 milionoveho mesta v Cine:) Zacina nas dalsia cast bohatej Ciny a ja som zvedavy ako bude skupina reagovat na vyse 2000…
Nasa posledna tohtorocna cesta cinou postupne speje k zaveru. Tohto roku sme podnikli najviac ciet do Ciny v BUBO historii. Okrem Cina pre milovnikov historie, - Cina…
Skupina na kluc Cina Tibet zdravi domov a odkazuje ze nech si vsetky rezne sveta nechate doma, tu je strava lepsia, ziaden vlasky ci ryby salat nechce a ked pride domov…
Nasa skupina na kluc ,,Cina - Tibet" za par minut odlieta do Lhasy. Okostujeme yaka? Tibetsky caj? Urcite vsak navstivime Potalu, Drepung, Seru ale aj Dzogank. Sledujte…
To je po tibetsky dobry den. Hlasime, ze vsetci sme v poriadku, akutnou vyskovou chorobou nikto netrpi a aj tie bezne bolesti hlavy uz pomaly odznievaju. Zajtra…
Tak, ako sme slubili, ozyvame sa z Cheng-du. Aj druhy nocny presun vlakom v ramci Ciny prebehol hladko, nikoho sme cestou nestratili, dnes rano sme sa naranajkovali z…
Uz tyzden sa pohybujeme vo vyske 4000 metrov nad morom, kyslik nam nechyba a mna udivuje skupina s akou lahkostou si dava takmer kazdy den vystup na najblizsiu horu len…
Vraj mam pre Vas blizkych napisat par slov ako sa mame v Tibete. Nechce sa mi stale pisat ako sa mame skvele, vsetko ide, obloha je modra, jacie maslo voni pre niekoho…
Pred 22.00 sme sa zobudili, ako nam niekto alebo nieco trasie postelami. Niekto mi zabucha na dvere a spyta sa. To bolo zemetrasenie? Asi ano, ok ideme dalej spat. Tak…
Ty si zo slovenska? Ty si bol na olympiade? Ake to bolo? Rozpravaj! Prihovara sa mi cinan plynulou slovencinou a slovenskym pasom:) Ked mu poviem ze olympiada ma nadchla…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -