844 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (47)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Zdravime vsetkych z tropickeho ostrova Hainan v juhocinskom mori, kde v najlepsom rezorte ostrova Sheraton mame na starost 60 clennu skupinu, zajazd na kluc. Po tom, ako…
Nas zajazd pre milovnikov historie Ciny speje ku koncu. Dnes sme navstivili Zakazane mesto a Uholny vrch, na ktorom sa obesil posledny cisar dynastie Ming. Napriek tomu,…
Taaaak, prvu spolocnu cestu vlakom sme zvladli na vybornu! Cestovali sme vcera, v den vyrocia vzniku CLR - statny sviatok, vsetci Cinania sa blaznia a cestuju ako o…
Je nadherne uprsane rano,1. oktober, najvacsi sviatok v Cine, vznik CLR. Nam to vsak vobec neprekaza, zajazd sa presuva spolu s Radom vlakom do Xianu, niekdajsieho…
Niekedy sa hovorievalo, ze rajom na zemi su mesta Suzhou a Hangzhou. Mozeme potvrdit, ze toto prislovie uz zase plati. Nasi ludia boli taki uneseni krasou klastora…
Ahoj Mato, dakujem za SMS, cely svet ja tak spojeny, ze si zo Shanghaja pisem a mailujem so vsetkymi sprievodcami a kancelariou. Zial Tebe do Nepalu poslat SMS sa mi…
Ni hao zo Sanghaja vsetkym na Slovensku. Je nadherny vecer, stihacky sa pripravuju na 1. okotber, najvacsi sviatok Cinskej ludovej republiky a lietaju nad mestom, kde si…
Palo sa mi dnes o 5 rano hlasil zo Sanghaja, Mato o tri hodiny neskor zo Shigatse a my prave opustame Peking. Mame to pekne podelene. Aj vcera bol plny den, tri hodiny v…
Nasa skupina je asi prva ktora nechytila vyskovu chorobu. Neskutocne. Behame si po Tibete ako tibetania a ani nefunime. Za chvilu naberame smer pori Brahmaputre do…
Ok Mirka. Uzivaj si Vietnam. Azia ma totalne caro. Okolo mna je teraz asi 300 Cinanov, hrajucich sa pocitacove hry. Niektori su tu zjavne od rana. V popolniku asi styri…
Cina JE neuveritelna. Zazivame ju naplno. Nestihame pisat. Dnes o siedmej rano Velky cinsky mur absolutne bez Cinanov. Dole stala nasa sprievodkyna Lucy a skupiny…
V chengdu sme rozsirili program a pozreli si take zazraky ze to asi dame do programu, vystup na taoisticky chram s nadhernymi sceneriami take ake chce vidiet snad kazdy…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -