844 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (65)

Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Čína

Slnko svieti

13

04:02

sep

2004

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Hlasim, ze som dorazil do Pekingu, slniecko svieti, vsetko je presne tak ako pred mesiacom, tibetania mozu vyrazat :) Tesim sa.

Jozo Fórum
Konecne v Cine

11

09:33

sep

2004

Teraz by mi Cinania dali, ved sa uz niekolko rokov snazia cely svet presvedcit, ze Hongkong, Tibet a Macao su normalnou sucastou ich velkej rise.. A vlastne uz aj su :)…

Jozo Fórum
ranajky formou svedskych stolov

08

16:33

aug

2004

Stale davame nieco extra... Dnes sme presli tibetskymi sedlami vo vyske 4700 m.n.m., navstivili krasny klastor sekty Kagjupa Yangpachen, ktory vidi maloktory turista a…

Jozo Fórum
Dalajlamov letny palac

06

13:02

aug

2004

Nasa skupinka je na vylete v tibetskych horach, ja som dnes podotahoval posledne veci na presun do Nepalu a poobedie stravil v letnom palaci Dalajlamu... Je neskutocne…

Jozo Fórum
Jokhang, Drepung, Potala

05

12:42

aug

2004

To vsetko sme stihli za jeden den. Narocny ale uzasny den, ked sme videli najsvatejsi chram Tibetu, kedysi najvacsi klastor sveta a byvale sidlo Dalajlamu. Opakujem sa..…

Jozo Fórum
co dodat

04

09:03

aug

2004

Tak a sme tu! Vstavali sme o pol stvrtej rano, frcali na letisko, kde sme sa dozvedeli, ze uz dva dni do Lhasy neletelo ani jedno lietadlo kvoli zlemu pocasiu... hm.. co…

Chengdu

03

07:59

aug

2004

Zdravim zo staveniska v Chengdu. Ak si pamatate ako sa stavala Petrzalka, alebo ine sidliska, tak presne vyzera pol tohto milionoveho mesta. Do internetovej kaviarne s…

Jozo Fórum
Smer Secuan

02

03:44

aug

2004

Zdravim celu cinu milovnikov historie. super bolo. my sa o 2 hodinky lucime s tomom a sianom, opustame civilizaciu vychodnej ciny a ideme putovat aziou. Toto je…

Jozo Fórum
Danovi a Cina

01

11:50

aug

2004

Dano, drzim ti palce aj ja z ciny a skoro sa zasa vrat :) my sme uz v siane, nocny vlak z pekingu bol malina. Od zajtra zacina dobrodruzstvo, najprv vlacik do provincie…

Jozo Fórum
Z Pekingu na Kalimantan

31

04:36

júl

2004

Ahoj Zuzka, my sme tiez v Azii, ale asi tazko najde clovek na zemi dve rozlicnejsie miesta. Sedim v internetovej kaviarni na Namesti nebeskeho pokoja, absolutny socik.…

Jozo Fórum
Namotávajú sa

30

14:48

júl

2004

Zdravime aj my z Pekingu. Je uzasne citat, kolko ludi sa namotava na cestovanie zavazuje to makat dalej :) tibet bude, slubujeme! :) inak pohoda, pocasie krasne. ked…

Jozo Fórum
Stale sa nieco konci a zasa zacina

29

05:49

júl

2004

Stale sa nieco konci a zasa zacina. Pred troma hodinami sme sa vybozkavali na letisku s nasou cinskou skupinkou, ktorych caka let do Helsink a vecer su uz doma. Prave im…

Jozo Fórum