844 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (65)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Hlasim, ze som dorazil do Pekingu, slniecko svieti, vsetko je presne tak ako pred mesiacom, tibetania mozu vyrazat :) Tesim sa.
Teraz by mi Cinania dali, ved sa uz niekolko rokov snazia cely svet presvedcit, ze Hongkong, Tibet a Macao su normalnou sucastou ich velkej rise.. A vlastne uz aj su :)…
Stale davame nieco extra... Dnes sme presli tibetskymi sedlami vo vyske 4700 m.n.m., navstivili krasny klastor sekty Kagjupa Yangpachen, ktory vidi maloktory turista a…
Nasa skupinka je na vylete v tibetskych horach, ja som dnes podotahoval posledne veci na presun do Nepalu a poobedie stravil v letnom palaci Dalajlamu... Je neskutocne…
To vsetko sme stihli za jeden den. Narocny ale uzasny den, ked sme videli najsvatejsi chram Tibetu, kedysi najvacsi klastor sveta a byvale sidlo Dalajlamu. Opakujem sa..…
Tak a sme tu! Vstavali sme o pol stvrtej rano, frcali na letisko, kde sme sa dozvedeli, ze uz dva dni do Lhasy neletelo ani jedno lietadlo kvoli zlemu pocasiu... hm.. co…
Zdravim celu cinu milovnikov historie. super bolo. my sa o 2 hodinky lucime s tomom a sianom, opustame civilizaciu vychodnej ciny a ideme putovat aziou. Toto je…
Dano, drzim ti palce aj ja z ciny a skoro sa zasa vrat :) my sme uz v siane, nocny vlak z pekingu bol malina. Od zajtra zacina dobrodruzstvo, najprv vlacik do provincie…
Ahoj Zuzka, my sme tiez v Azii, ale asi tazko najde clovek na zemi dve rozlicnejsie miesta. Sedim v internetovej kaviarni na Namesti nebeskeho pokoja, absolutny socik.…
Zdravime aj my z Pekingu. Je uzasne citat, kolko ludi sa namotava na cestovanie zavazuje to makat dalej :) tibet bude, slubujeme! :) inak pohoda, pocasie krasne. ked…
Stale sa nieco konci a zasa zacina. Pred troma hodinami sme sa vybozkavali na letisku s nasou cinskou skupinkou, ktorych caka let do Helsink a vecer su uz doma. Prave im…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -