32 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Havajské ostrovy (3)
Havajské ostrovy - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Havajské ostrovy
Práve včera sme spoločne hľadeli na sopku Kilauea, ktorá je jedna z piatich sopečných pohorí tvoriacich ostrov Hawaii. Je najmladšia a tiež najaktívnejšia z tejto rodiny…
Vy všetci to už máte dávno za sebou a chystáte sa k novoročnému obedu. Možno už máte aj čerstvo navarené, možno len…
Stretli ste sa už s Poke? A teraz nemyslím anglické štuchnutie. My sme mali to šťastie a dostali sme sa k tomu najlepšiemu poke na Havaji. A čo to teda je? Tradičná…
Pristávame na najväčšom z havajských ostrovov - Hawai’i, tiež nazývaný The Big Island. Je to jedinečný ostrov, ktorý pomaly, ale stále rastie a tým pádom je Havaj jediný…
Nenechajte sa oklamať aj keď ste na Havaji, nie je to len o ležaní na pláži a popíjaní kokteilu. Ak prekonáte samých seba tak ako my a aspoň raz vstanete o 4 ráno,…
Rach, niečo veľké mi narazilo do surfu. Skoro som sa dokakal. Človek má v hlave tých žralokov, veď Hawaii je v správach čo sa týka…
Hawaii. Po celej tej úchvatnej ceste Mikronéziou som bral Hawaii ako povinnú zastávku odkiaľ odlietame domov. Palau, Guam, Federálny …
Toto havajské príslovie popisuje noc ako čas inšpirácie od bohov, kedy nám smrteľníkom odhaľujú svoje tajomstvá…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -