61 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Etiópia (5)
Etiópia - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Etiópia
Neuveritelne uspesna cesta Etiopiou je opat za nami. Unikatny okruh - spojenie severu aj juhu krajiny sme presli tento rok s malou skupinkou uz druhy krat a vydlazdili…
Afari, alebo Danakilci sú kúšitskí-nomádi žijúci vo východoafrických krajinách Džibuti, Somálsku,…
Vďaka BUBO Travel Agency sme spoznali jednu z najúchvatnejších krajín sveta - Etiópiu. Je to úžasná krajina rozdelen…
Predstavte si tu najzelensiu Afriku. Tri landrovery sa predieraju hustym porastom po neexistujucej ceste. Pred autami nam odskakuju male dik diky a zopar kudu. Miestami…
Zazili sme tu neskutocne veci a pri tom to najzaujimavejsie - kmene dolneho Oma - nas este len caka! Z historicky neuveritelne bohateho regionu severnej Etiopie sme sa…
Melkam Fasika! Takto nam zelaju mnisi ktorych stretame v chramoch prijemnu Velku noc. Sedim na terase nasej krasnej lodge v meste Bahir Dar v severnej Etiopii a v pozadi…
Na jesen v roku 2012 som sa zucastnil zajazdu do Afriky,ktorý končil v oblasti juznej Etiopie zvanej Omo.Vzdy som tuzil zajst do tejto oblasti a hlavne po…
Životná úroveň, zlato , práca, zdravie, bohatstvo nie je šťastie. Šťastie je veget a pohoda a život v kmeni, kde Vám nikto nič…
Konecna mam trosku casu. Juzna Etiopia je krajsia nez som ocakaval. Kazdy tu hovori o kmenoch, no to najkrajsie je priroda. Nadherna zelena, zvlnena, vonava, cista…
Juzna Etiopia je nadherna. Kazdy rozprava o kmenoch no ja vidim nadhernu Afriku, zelenu, vonavu, cistu, banany, hory, rieky, vyhlady do nekonecna. Dobytok, kozicky,…
Len tolko som chcela zeeeee ..... Navratil ma stve ze furt kdesi je ..a ja som zasa doma a mrznem :D :D :D .....ale nie.......naozaj ...Mato - neskutocny prispevok z…
Prislovie hrdeho kmena v Etiopii v jednom z najnehostinejsich oblasti na svete, kde priemerna teplota pocas celeho roka je takmer 45 stupnov. A zaroven najnizsie…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -