102 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Tanzánia (6)
Tanzánia - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Tanzánia
Tak asi ako všetci "šturmujem" pred Vianocami a preto sa mi nezadarilo napísať o svojich dojmoch z Afriky skôr. Takže neskoro, ale predsa.…
Mame tu velmi bohaty program. Skupiny sa nam tu striedaju jedna radost, co nas tesi, lebo vidime, ze o Afriku je skutocny zaujem. Dakujem vsetkym, co nam sem napisali, a…
Ahoj Bubo, Chceli by sme poďakovať za výborné zorganizovanú dovču v Afrike (Keňa, Tanzánia, Zanzibar 14.11.- 27.11.). Bolo to skutočne…
Chcete mať úžasnú a krásnu dovolenku? Chcete zažiť perfektnú organizáciu dovolenky, luxusné hotely, ubytovania a 300% zá…
Som rád, že Vám Afrika učarila. Zájazdy sem sa nám rozbehli a ak čítate a počúvate, páči sa tu. Naozaj, kto sa raz nad…
Tak nám skončila časť safari a začína oddychová fáza. Ta prvá sa nám ale neuveriteľne vydarila. V Maasai Mara sme videli, čo sa…
Zuzka krásne popísala náš zájazd a nie je k tomu čo dodať. V plnej miere sa pripájam k jej poďakovaniu. Zážitky,…
Deň po návrate zo zájazdu "Keňa-Tanzánia-Zanzibar" / 1.-14.11.2011. Dva z najúžasnejších týždňov môjho života (a…
Konečne vysnívaná Afrika! 5 gepardov!!! Bibo a Samo vykríkli a museli sme ich trosku pridusiť, aby nám ich nevyplašili. Hyena lovila…
Ahojte "vtáci" :o). S mojim novopečeným manželom sme doteraz ďalej ako v Bulharsku neboli. Dovolenku v tomto štýle sme si užívali prv…
Konečne sme po dvoch týždňoch doma vstrebali všetky dojmy z Afriky, fotky už pretriedené, tak sa podelíme s našimi zážitkami aj…
Tak sme sa dostali do polovice našej letnej šnúry vo Východnej Afrike, kde sme pre veľký záujem museli vypísať…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Najkrajšia Čína - komfortne
viac → -
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
To najlepšie z Číny
viac → -
Vietnam zo severu na juh