98 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Tanzánia (5)
Tanzánia - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Tanzánia
Dnes máme prvý deň, kedy si môžeme trochu oddýchnuť. Nikomu to však nevadilo a každý je rád, čo všetko sme na …
Sedíme si na terase a popíjame tmavý rum. Teplota príjemná, priam lákavá na kúpanie. Voda 27 stupňová...čo…
Je teplo, slnko svieti, more ma úžasných 28 stupňov, na bare robia miešané drinky a my sa cítime ako v rajskej záhrade. Tak…
Na rozdiel od hlavných hrdinov tohto detského seriálu, Katky, Pipištu a podobne, my sa nepohybujeme v Bojniciach a v ZOO Dvůr Králov…
Po návrate z veľkonočnej Afriky sa chcem podeliť o celkový dojem z cesty. Očakávania boli veľké, lebo s Bubom sme necestovali prvýkr…
Sedím si na terase na okraji krátera Ngorongoro a je mi úžasne. Minimálne takisto ako ostatným siedmym nadšencom. Práve…
Kilimanjaro - 5895 metrov, najvyššia hora Afriky. Zvládli sme to a BUBO má 100 percentnú úspešnosť výstupu!!!!…
Práve sme dostali správu že dnes sa podarilo zdolať najvyšší vrchol Afriky nasej mini BUBO výprave na cele s Martinom Navr…
Tak asi ako všetci "šturmujem" pred Vianocami a preto sa mi nezadarilo napísať o svojich dojmoch z Afriky skôr. Takže neskoro, ale predsa.…
Mame tu velmi bohaty program. Skupiny sa nam tu striedaju jedna radost, co nas tesi, lebo vidime, ze o Afriku je skutocny zaujem. Dakujem vsetkym, co nam sem napisali, a…
Ahoj Bubo, Chceli by sme poďakovať za výborné zorganizovanú dovču v Afrike (Keňa, Tanzánia, Zanzibar 14.11.- 27.11.). Bolo to skutočne…
Chcete mať úžasnú a krásnu dovolenku? Chcete zažiť perfektnú organizáciu dovolenky, luxusné hotely, ubytovania a 300% zá…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -