43 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Botswana (3)
Botswana - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Botswana
Sedime pri delte Okavango, zapada slniecko a vo vode sa hraju dva hrosici, otvaraju svoje obrovitanske tlamy, inak vedeli ste ze hroch pari medzi najnebezpecnejsie…
Dostali sme sa k tomu najafrickejsiemu. Safari! V Etoshi, v jednom z najlepsich narodnych parkov na svete nas privitali v 5 hviezdickovom hoteli Kempinski v ktorom sa…
Co je nove na juhu cierneho kontinentu? No vlastne dohromady nic, neskutocna pohodicka, africke slnko svieti cely den a je prijemne teplucko, v noci svieti mesiac a…
ahojte,pozdrav z BW.Je tu super,Botswana je krajina v ktorej som zil 8r. a je stale krasna a mila.Som tu po 4r.odlucenia,neda sa zabudnut!Chobe je moje srdce a o slonoch…
Ahoj, ahoj, zdravime uz z Botswany. Konecne sme nasli fungujuci internet. Namibia je uplne ina. Tieto dve africke krasavice superia nielen o vodu z rieky Okawango, ale…
Ahoj, pozdravujeme z horucej Afriky a hlasime uspesne nafotenu velku patku! (lev, leopard, nosorozec, slon a byvol kafersky) Kedysi najcennejsie trofeje, dnes najtazsie…
Delta rieky Okavango je pojem, ktorý pozná snáď každý. Najväčšia vnútrozemská delta na svete. Rieka Kavango pramení v zelených angolských horách a tečie cez celú Angolu,…
Tak a sme tu :) Dokonca vsetci, aj ked cernoskovia na hraniciach si ako vzdy vymyslaju, su neuveritelne inventivni v tomto smere. Ale dnes uz mame vsetci peciatky v…
Po Chobe sme teraz v druhom narodnom parku na nasej ceste, v Namibii v Etoshi. Vcera nas privitalo stado ziraf, zebier, kudu velkych a v noci nas navstivil honey badger…
Som rad, ze ste doma aj napriek pokusu Emilovi splnit zelanie a na zaver vam pripravit zmenu letu. Aspon ste v Amsterdame nepodlahli nastraham tohto mesta :) Je mi za…
Vcera sme mali zas kopec zazitkov, ktore je najlepsie zazit na vlastnej kozi, ako si o nich citat..boli ste uz 5 metrov od leva, alebo na meter od stvormetroveho…
Hlasi sa zajazd z Afriky. Vratili sme sa z Viktoriinych vodopadov kde nas cakalo 38 stupnov a obrovske mnozstvo vody. Okolo Vic Falls leje a leje, nie dazd ale poprasok…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -