833 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kuba (12)
Kuba - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kuba
La Bodeguita del Medio je miesto, ktoré v rámci prehliadky Havany s BUBO nikdy nesmieme vynechať. Najznámejší bar v …
Camagüey, 3.najväčšie mesto Kuby, sa nachádza približne v strede tohto ostrova slobody. Hovorí sa mu aj Balcón al Oriente, a teda…
"Patria o muerte" - vlasť alebo smrť je jedným z najznámejších sloganov Fidela Castra. "Patria y Vida" je novým heslom mladých…
Keď sa povie Kuba, ľudia si predstavia pláže, Karibik, rum a najlepší tabak na svete. Tento ostrovný štát si už na&scaron…
Posledné dni patrili na Kube jednému z revolucionárov, ktorí bojovali po boku Fidela Castra v známej kubánskej revolúcii…
O vyšších platoch, ale aj vyšších cenách na Kube už som písal v predchádzajúcom príspevku.…
V predchádzajúcich príspevkoch som písal o ekonomickej transformácii, ktorá aktuálne prebieha na Kube. Od 1.januá…
Okrem zrušenia turistickej meny CUC - kubánske konvertibilné peso (o zrušení som písal v mojom predchádzajúcom pr…
Kubánska ekonomika v týchto týždňoch prechádza náročným obdobím. Od 1.januára 2021 vláda na čele s…
Tento karibský ostrov sa po dlhých mesiacoch otvára svetu a turizmu. Zatiaľ v obmedzenej podobe, ale predsa. Kuba relatívne rýchlo…
Kuba, najväčší z karibských ostrovov, sa nachádza južne od amerického štátu Florida a súostrovia Bahamy a…
Kuba plánuje zrušiť svoju menu tzv. CUC, Kubánske konvertibilné peso, ktoré používala dlhých 26 rokov. Namiesto neho…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Argentína, Brazília
viac → -
Mexiko veľký okruh
viac → -