822 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mexiko (25)
Mexiko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Mexiko
V druhej polovici marca 2013 sme absolvovali prefektne pripravený veľký okruh Mexikom. Spojenie histórie a aktuálnych realít bolo…
Romantika, to je Acapulco.. Keď čítam svetové časopisy a čo tam píšu o tomto meste, tak sa až pousmejem. Ale je to hôrky úsmev.…
Spominate este na cierne salvadorske plaze, majestatne pyramidalne chramy v Tikale a kukuricne placky? Verim ze este dlho budete. Dakujem za vasu 100% spokojnost a…
Ahoj našej BUBO pobočke doma na Slovensku a tiež skupinke, čo práve sedí v lietadle cez Atlantik a smeruje domov. Ďakujem Mexiku za vytvorenie…
Ahoj všetkým domov z Mexika z veľkého okruhu. Máme už niečo za sebou a stále sa tešíme ďalej. Dnes sme absolvovali Agua…
Keď do Mexika-tak jedine s najerudovanejšou a najsympatickejšou sprievodkyňou Katkou Liškovou, ktorej týmto ďakujem za príjemne a…
Skupina Mexiko práve nasadla do lietadla. Všetky tequily pobalené, všetky zážitky hádam tiež :) tak šťastnú cestu…
Tak, a Mexiko dalo predsa len jeden gooooooool v zápase proti Švajčiarsku!! No to ste mali vidieť ten oslavný pokrik. Samotní Mayovia podľa…
Pomaly ale isto nám kilometre zájazdu ubiehajú. Ešte včera sme uchvátení stali pred pyramídou nápisov v Palenque,…
Mexico City a pyramídy v Teotihuacáne máme už pokorené. Videli sme aj významné múzeum antropológie. Dostal n…
Ahojte, bol som nedávno v Mexiku a neviem si spomenúť na názov nerastu, z ktorého sa vyrábajú také čierne sošky.…
Ahojte, poprosila by som pani, ktorá hľadá spolucestujúceho do Mexika o mailovú adresu na [email protected]. Kontakt na mňa v kancelárii.
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -