187 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Slovensko (10)
Slovensko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Slovensko
od neuspesneho pokusu o prebudenie z Indickeho sna som uz v ramci sluzobky stihla obehnut pol Slovenska, takze forum dobieham az teraz - som rada, ze sme uz komplet…
Ahojte vsetci navratilci z Indie, som rada, ze skupinka z Varanasi prezila v stasti a zdravi. Zacina mi chybat ten uzasny indicky klud a pokoj - vali sa to tu na mna zo…
Ahojte, som rada, ze ste to vo Varanasi zvladli. Celou cestou domov sme vas spominali, ze co asi prave robite, a tak... :-) My sme docestovali v pohode (skupinka…
Ahojte vsetci docasni Indonezania - Zuzka, Palo, Jaro, Marie, Tondo, Viliam, Ivana. Pomaly sa spamatavam z cesty domov, podobne ako Vlado a Lucka zapasim s prechladnutim…
Zdravim Zuzanuv Indonezii. Všetci sme stastne docestovali. Aklimatizacia je v pohode, akurat sme skoro vsetci chorí, lebo v lietadle z KL do Viedne sa rozhodli že nas…
Ahojte hrdlicky!:) Ako ste zistili,zase vam pisem ja,no tentokrat mam tatka a mamku za sebou,takze vam posieleme trosku domova!:)Chybate nam,ale kedze vieme,ze vam je…
Ahoj Duro, citam tvoje prispevky z bubackeho putovania po indii a spominam... na hotel v Lehu, na klastory a na vsetky tie zazitky, ktore sme takto pred rokom zazili aj…
Veľmi ma potešilo, keď som si v Googli zadal vyhľadávať na celom svete zmienky v slovenskom tvare "zbierka šatstva" - a dostal som z 22 zmienok až sem na forum tejto…
Fantaaaaaazia, tesime sa na vase zazitky, fotky, a kedze sme fakt posluchali, aj na tie darceky ;-). Ked uz konecne odrodim a vychovam vsetkych mackov (uz citim pohyby,…
ahoj moji provensalci vonavi, strasne sa na vas tesim, dazdom sa nenechajte odradit, ved dnesne stretko bude uuuuplne suchucke - vlastne... ako vas poznam, teraz som sa…
zdravim vsetkych tureckych cestovatelov. bolo nam s vami vazne super a zaroven vam dakujeme spolu s matom za mile ankety. osobne som velmi rada ze sa vam pacilo u…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -