IHL 2004 drinking party

IHL 2004 drinking party

Caj, kava, Kasmiri Khawa, Caj s jacim maslom, Chang (kto by sa podujal pozuvat nieco?? :-) ). Minimalne by sme mali kupit par pomarancov a zobrat Durimu, ked uz obetoval zdravie na obet nasim zazitkom a pohodliu! Musim uznat, ze toto je prva dovolenka, po ktorej sa ma vsetci pytaju, ci som prezil a nie, preco nie som opaleny... A este sa mi nepodarilo najst sposob, ako zhustit opis cesty do zrozumitelnej a zaroven kratkej podoby. Kratka je 0-45,6,0-5600,bus/liet/slon/dzip/riksa = zhruba, co sme zazili (teploty, nabozenstva, vysky, dopravne prostriedky). Este aj moj indicky kolega v praci uznal, ze sme videli z Indie viac ako on (co sa bal ist do Kasmiru). Od intenzivneho vstupu v preplnenom, rachotiacom a lepkavom starom Dilli sme si to uzivali az po navrat do (nudnej) civilizacie Istanbulu. Este raz by som chcel vyjadrit uznanie organizacii a rozhladu Dura, ktory nas takmer presvedcil, ze v Indii mozu veci aj fungovat bez zadrhelov, klobuk dole.

K

Ázia  

Mongolsko, Japonsko, Čína

náročnosť

15 dní

Trvanie

3835 4980€
K

Ázia  

Jordánsko

náročnosť

6 dní

Trvanie

1141 1755€
K

Afrika  

Egypt

náročnosť

11 dní

Trvanie

1677 2795€
Rozhovor s Ľubošom Fellnerom k 17. novembru
Prémiový blog

Prémiový blog Rozhovor s Ľubošom Fellnerom k 17. novembru

Ľuboš Fellner priznáva, že 17. november je sviatok, ktorý mu zmenil život. Ako sa z vyštudovaného lekára stal najscestovanejší Slovák a zakladateľ…

Kristína Silná 69 min. čítania
So Štefánikom okolo sveta
Prémiový blog

Prémiový blog So Štefánikom okolo sveta

Štefánik sa bežne vníma najmä ako generál - zakladateľ česko-slovenského štátu. Je nám potešením prezentovať vám ho ako CESTOVATEĽA a pozývame vás…

Ľuboš Fellner 56 min. čítania
TOP 10: Najmladšie štáty sveta
Prémiový blog

Prémiový blog TOP 10: Najmladšie štáty sveta

Západná civilizácia a mnohí turisti zo všetkých kútov sveta sa naháňajú za tým naj. Ja nie som výnimkou. No čím som starší, tým sa viac zaujímam aj…

Ľuboš Fellner 23 min. čítania