187 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Slovensko (6)
Slovensko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Slovensko
Ako rýchlo sa dá obrátiť názor, ako rýchlo vie prísť niekto o život. Z krátkej správy, že nejaký poslanec prišiel o rodinu, až má jeden, dvaja na jazyku takmer…
V roku 2016 sme boli s Martinom na Madagaskare. Je mi veľmi ľúto jeho straty a tej strašnej nehody, ktorá v nedeľu poznačila mnoho rodín. Každému kto mu bol blízky touto…
Včera sme sa dozvedeli o páde lietadla v Addis Abeba. V prvom momente ma ani nenapadli kto v tom lietadle sedel. Až v spojitosti s cestovanim mi docvaklo, že v tom…
Je nedeľa obed a ja nemám chuť do jedla. Pre nás, čo veľa cestujeme a nikdy nie sme doma, je nedeľný obed sviatkom – svätosťou. No ja sa…
Tak som sa na jedného dňa konečne vybral, a z práce mi bolo umožnené, pracovať remote! Pre tento typ práce som si vybral bali, kde som si našiel výborný https://hubud…
Prebieha súťaž s pivom URPINER. Mám kód PODRFUL2. Nie je možné ho zaregistrovať. Po zadaní a potvrdení ukazuje, že bol zadaný nesprávny kód. Je to kód z plechovky piva…
Dnes bol výnimočný deň. Začali majstrovstvá sveta vo futbale a hosťujúce Rusko porazilo sunitov zo Saudskej Arábie. To bolo ľahké, lebo výkop bol ešte počas Ramadánu.…
Chcela som využiť posledné miesto v zájazde do Afriky konaného v polovici mája. Prišla som do Buba ho objednať, a tu som ostala sklamaná. Požadovali ste, aby som si…
Dobrý deň pán Roman, Ďakujeme za podnet. Skúsili ste nájsť svoj vysnívaný zájazd na https://bubo.sk/poznavacie-zajazdy ? TAm nájdete aj Veľkonočné termíny. Myslím si, že…
Deň 0 - Doma - 12/11/2016 Keď začínam písať tieto riadky, sedím ešte doma, v krbe praská drevo, vonku za oknami buráca meluzína, s láskou v očiach sa pozerám na svoju…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -