91 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Fínsko (4)
Fínsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Fínsko
Čaká nás posledná večera. Fínsko sme si užili do poslednej chvíle, niektorí v Múzeu severnej vojny (prvé, kde som…
Recepciou už znejú melancholické tóny fínskeho tanga a po hotelových chodbách rozvoniava dusený sob.. Dnes sa na n…
... veď sme len zopár kilometrov od ruských hraníc. Dnes sme sa ozaj dotkli hranice toho, čo sa volá ruská zima. Dva kilometre od rusk…
Najprv pristanete v najsevernejšom hlavnom meste na európskom kontinente, potom vám zoberú všetku vodku a víno z nákupn…
Hlásime sa z našej premiérovej cesty do zimnej rozprávky krajiny Nokie a deda Mráza. Na letisku v Helsinkách už čakáme…
Hlásim prechod do severného Fínska a aj prvé soby na cestách, máme sa fajn a chystáme sa na túru cez medved…
no počula som že vám prší..hm.blbé no. ja som zvedavá ako mi skupina príde k autobusu.či opálená alebo spečen…
Zdravíme všetkých doma ! Hlásime,že sme všetci celí,zdraví,spokojní a usmiati :) zdolali sme pobaltie a jeho n…
Brušká naplnené, drobnosti nakúpené, dedo mráz nafoteny, najsevernejší bod -mesto Kamijarvy-nášho z…
Viete prečo na Medveďom okruhu nie sú medvede? No predsa preto, že Bubáci každý rok vyjedia všetky čučoriedky a medvede nemajú čo žrať…
tak máme za sebou úspešne vyhláseného víťaza súťaže "kto prvý zbadá soba" a ako vždy to bolo nespravodliv…
Ahojte, zdravíme zo severného Fínska, z Kuusama, kde máme poslednú prestávku predtým, ako sa ponoríme do kr…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
To najlepšie z Číny
viac → -
-
Čína, Tibet, Nepál, India
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -