53 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Estónsko (2)
Estónsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Estónsko
Tallinn sa odjakživa delil na dve časti, pričom časť na kopci Toompea sa až do dnešnej doby považuje za horné mesto. Po stáročia tu panovala veľk…
Ak ste milovníkom fotografie a na svojich cestách po svete radi zavítate do dobrej galérie, zbystrite pozornosť. Pri návšteve…
Áno, znie to zaujímavo, ale nemá to nič spoločné so sexom, pokiaľ to teda s alkohol nepreženiete a neskončíte u niekoho na &scaron…
Čo očakávať od estónskej kuchyne? Ak navštívite túto najsevernejšiu pobaltskú krajinu, isto by ste ju mali spoznať aj po…
Z historického centra mesta sa premiestnime do jedného z príjemných parkov mesta, kde sa nachádza aj unikátny palác…
Po dvojhodinovej plavbe trajektom sa dostávame z Helsínk do hlavného mesta Estónska. Začíname tak našu cestu pobaltskými…
Je málo miest na svete, kde by bola tak silno zastúpená iná menšina ako je Ruská menšina v Tallinne. Rusov tu…
Dánska vlajka, nazývaná Danneborg, je najstaršou štátna vlajkou na svete kontinuálne používaná samostatn…
Ešte ráno sme boli v Helsinkách a o 16:35 už nasadáme na trajekt do Tallinnu. Ako už je zvykom cestuje s nami množstvo Fínov, ktor…
Túlanie sa pôvabnými uličkami v historickom centre Tallinna je vždy mojou obľúbenou aktivitou. Bez ohľadu na to, koľkokrát som už toto…
Púšťam sa za jednou z podarených zeleno-bielych krabičiek na kolesách. Prebieham cez cestu, preliezam zábradlie a nastupujem do…
Už sa cítim ako v Škandinávii. Celkový dojem ale aj ceny raňajok. No tak dobre Baltické slede som nikdy nejedol. Riga je ná…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kolumbia 5K
viac → -
-
Argentína, Brazília
viac → -
Peru, Bolívia
viac → -
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -