57 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Estónsko (3)
Estónsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Estónsko
Ešte ráno sme boli v Helsinkách a o 16:35 už nasadáme na trajekt do Tallinnu. Ako už je zvykom cestuje s nami množstvo Fínov, ktor…
Túlanie sa pôvabnými uličkami v historickom centre Tallinna je vždy mojou obľúbenou aktivitou. Bez ohľadu na to, koľkokrát som už toto…
Púšťam sa za jednou z podarených zeleno-bielych krabičiek na kolesách. Prebieham cez cestu, preliezam zábradlie a nastupujem do…
Už sa cítim ako v Škandinávii. Celkový dojem ale aj ceny raňajok. No tak dobre Baltické slede som nikdy nejedol. Riga je ná…
Sme v hlavnom meste Švédska a to v Štokholme. Tu na nás čakala veľmi živá a hudbou sprevádzaná výmena strá…
Tallinn ma vzdy zas a znova dostane. Nenormalne mesto,ako nakreslene.Dokonale historicke centrum s uzasnymi restauraciami a inymi sluzbami.usmievavi pobaltania poskytuju…
Uz druhy den sa pohybujeme v pobalti. Nepravom zaznavana oblast za posledne roky neuveritelne skrasnela! Chodim sem uz 5 rokov no meni sa to tu nielenze z roka na rok…
Pridam aj ja futbalovu story. Odkial ste?- Zo Slovenska.- Aaaa -Vitekas! Ano v Litve maju vsetky mena (ano, aj tie slovenske) priponu -as. (chudak Jozef) Vytautas, pa…
Hlasime sa z Tallinnu. Dazdu uspesne unikame, tesne po skonceni prehliadky tohto krasneho stredovekeho mesta (mimochodom najzachovalejsieho a najväcsieho v europe)…
Sme v Tallinne. Nasa cesta po metropolach severu pokracuje. Ked sme sa vcera na lodi z Helsink do Estonska rozpravali a pocuval som slova ako "tato cesta sa vyrovna Kube…
hanza.stredovek.dokonale zachovane mestske hradby, utulne ulicky cisteho centra.dnes nam pocasie v talline opat prialo, aj ked z tallinskej plaze sme sa vratili riadne…
Zdravim z násho kempu nedaleko studentskeho mesta Tartu, kde mame dve obrovske pokosene luky len pre seba...ideme si dat turnaj vo frisbee, aj ked sa uz stmieva.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Island
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Mexiko veľký okruh
viac → -
-