121 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (9)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Laponsko, zem Sámov. Neľútostná pustina a nedotknutá divočina so svojimi pravidlami prežitia. Množstvo ľudí by chcelo vidieť pol…
Krásne slnečné letné ráno, teplučko, viditeľnosť kam oko dovidí. Bezvetrie a dokonca málo muchničiek. Začiatok dňa ako stvoren…
Cez hmlu nie je vidieť. Džíp uháňa štrkovou cestou stále vyššie a vyššie. Červené blato s vodou stek…
Streetfood nie je na Zanzibare neznámym pojmom a možno vás to prekvapí, ale najobľúbenejším streetfoodom je zanzibarská…
Jedna z najznámejších skulptúr a pamiatok centra Reykjavíku. Island je zem ohňa, ľadu a vikingov. Tí sem zavítali na…
188 km² divočiny. Poviete si, „je to málo alebo veľa?“. Rezervácia Nakuru sa nachádza pred bránami mesta Nakuru v Keni. N…
Grónsko je úžasná krajina. Úplne iná, než čokoľvek som dovtedy navštívil. Moja prvá cesta sem viedla do…
Maasai Mara je cieľom mnohých fotografov divoko žijúcich zvierat. Ich interakcií a dokumentovania ich života. Je to jedna z posledných rezerv…
Bolo to v polovici júna niekoľko rokov dozadu. Kráčal som si slnečným Reykjavikom až k dominante celého mesta, Katedrále Hallgrí…
Jeden z mnohých vydarených dní v Masai Mara, rezervácii vo Východnej Afrike, sa niesol v znamení rekordov v počte, ale aj…
Rána v rezervácii Maasai Mara bývajú chladné až zarosené. Po návšteve Maasaiskej dedinky a rozlúčke s n…
Krásne Panamské poobedie. Všade modrá obloha a teplo nad teplo. Deň ako stvorený na vyhliadkovú jazdu po Panama City. Najvä…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Portugalsko, Madeira
viac → -
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Mexiko veľký okruh
viac → -
Irán - Perzská ríša
viac → -
-