396 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (20)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

zlata usecka

05

18:49

okt

2008

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Zivi, zdravi, unaveni. Napisem Vam viac, ked sa presunieme po strane zlateho trojuholnika do Dilli. Inida ako vzdy prekvapuje a zazili sme nevidane. Sme OK, v Agre,…

Dni na streche sveta

27

19:26

sep

2008

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Trojdnova cesta z Lhasy do Kathmandu je za nami. Najprv sme sa spravne naladili na najtazsie etapy na diskoteke v Shigatse. Kabaret, ktory v netradicnosti predci aj…

Kto mi posolil ten caj?!

25

10:27

sep

2008

...Leshansky Budha nelieta. Predsa len, 71 metrov kamena na vysku... mne pripominal Kamenozruta, ak ste videli Nekonecny pribeh. ...Pandy. Hm! Tak rozmyslam, ze keby sa…

Sečuánska kuchyňa

20

17:15

sep

2008

Vojakov v armade bolo 8099 cca, mur je dlhy predsa 10000 li, a zakaz zakazaneho mesta zrusili v 1911tom. Ni hao vsetci, CTNI klienti a znami, byvali aj buduci (Honzicka,…

Od prveho zjednotenia r. 221 p.n.l. az po 29. olympiadu.

18

18:55

sep

2008

Kapacita obycajneho vtacieho hniezda je dve az pat malych vtaceniec. To cinske vtacie hneizdo - narodny stadion, hlavny stanok 29. olympijskych hier a 13.…

CTNI

15

16:42

sep

2008

...som uz chcel instinktivne zvolit Krajinu pri pisani prispevku, ze India...ale tam este nie sme. Deli nas od nej takmer cely zajazd cez velkomesta Ciny, prirodu a…

Hello phriends!

12

12:11

sep

2008

Vsetky skupiny smerujuce do najvacsej demokracie na svete - 61-rocnej Indie doteraz zvladli absorbovat neustaly ruch, jej prirodzene vone (vone, nie zapachy! Prejdite sa…

IHL, finale grande

09

07:33

sep

2008

Blizi sa zaver, oprasime zo seba prach Ladackych himlaji, ruzovu farbu jaipurskych fasad, ocistime tenisky od posvatnych kravskych produktov, pustime soundtrack z filmu…

opat doma v Dilli

05

19:04

sep

2008

Zisli sme sa postupne. Vsetci vsak plni energie (po sprche, niektori si dali dvakrat!) je vsetko opat uzasne. Tak sme sa aklimatizovali, ze som sa dozvedel npr. "Ja som…

Gandiho stupnica tvrdosti

02

17:57

sep

2008

Ako v Egypte existuje faraonova pomsta, v Indii sa udajne nevyhnete zaludocnym problemom takisto. Ja tvrdim, ze to nie je pravda, skupine priemer podla Gandiho stupnice…

V hlaskach zo severu Indie

02

08:43

sep

2008

"Hahahahahaha" Indovia v kine, pocas noveho - a to je trosku viac nez dost neobvykle - indickeho thrilleru Phoonk, pri najstrasidelnejsich scenach. Inak dobry strih,…

India Himalaje Ladakh

27

19:36

aug

2008

Salamalejkum z houseboatu z na jazere Nageen v Indickom Kasmire. Pijeme kasmirsky caj, krmime sa kasmirskym chlebom a chystame sa dalej do hor. Od rusneho Dilli cez…