16 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Po hlavnom meste (dnes už) Severného Macedónska – Skopje – nad ktorým Gréci nariekajú, že im tam Severomacedónci znásilnili históriu a z ktorého majú ľudia vždy zmiešané…
Balkánske štáty ako Chorvátsko, Čierna Hora, Bulharsko, či pre niektorých už aj Albánsko, majú Slováci zapí…
Posledné roky som v tomto večernom čase a presne v tento deň chodil na prechádzku... nie hocijakú, ale ku Kristovmu hrobu na vrchole Golgota v…
Hinduizmus k Afrike nepatrí. Nad severom tohto, pre nás možno najexotickejšieho, kontinentu sa dominantne týči polmesiac islamu, ktorý…
Korytnačky sú podľa mňa uletené živočíchy, niečo ako aj dlhokrké žirafy, kde si príroda jednoducho povedala, že skúsim niečo…
Vstávate ešte pred 4 ráno. Rýchlo na raňajky, „nalodiť“ do autobusu skupinu ľudí, a smer letisko. Čaká vás…
Ak by som mal odporučiť len jednu jedinú arabskú krajinu z Perzského zálivu, bol by to rozhodne Omán. Nepochybne ma na tom zá…
„Etiópia je strechou Afriky,“ chvália sa mi miestni cestou do Simienských hôr - najvyšších hôr Eti…
„Si drzý ako opica“ túto vetu som doslovne pochopil až v Afrike. Videl som, ako okradli ľudí o jedlo či celé tašky, ako…
Východoafrická priekopová prepadlina, ktorá nám raz roztrhá Afriku, je známa svojimi veľkými africkými…
Už klasický (komfortný) zájazd Etiópia je viac než len pestrým a naozaj nezabudnuteľným zážitkom. Historický a…
Džibutsko - ďalšia z krajín, o ktorej, myslím, väčšina Slovákov ani nepočula, nič nevie; a o to viac je náv&scaron…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kolumbia 5K
viac → -
-
Argentína, Brazília
viac → -
Peru, Bolívia
viac → -
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -