102 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (8)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Pizza na Sibíri

02

03:19

aug

2018

Rusko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Pomaličky sme ukrajovali kilometre vo vláčiku na trase Moskva - Irkutsk. Celkovo táto trasa trvá 80 hodín. Preto si treba správne napl…

Sprcha na stanici

02

03:19

aug

2018

Už ste sa zamysleli ako sa rieši hygiena na vzdialenostiach naprieč širokou Sibírou? Kde nie je nič nezvyčajné stráviť v tom istom…

Hollywood v Maroku

07

09:43

mar

2018

Maroko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Málokto vie, ale v Afrike sa točí množstvo svetoznámych filmov. Počuli ste už o africkom Hollywoode?Najpopulárnejšou lokalitou film…

Polmaratón v Kambodži

31

00:03

jan

2018

Kambodža Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Na jeseň roku 2017 som si všimol na sebe nejaké to kilečko navyše. Po chvíľke googlenia som narazil na podujatie polmaratón v Kambodži…

Stredoveký Fez

30

23:09

jan

2018

Maroko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Fez je jedno z najvýznamnejších miest celého Maroka. Pre mňa osobne však oplýva najmä romantickým čarom. Človek sa…

Tajfún vo Vietname

30

23:05

jan

2018

Vietnam Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Tajfún, celodenný dážď, záplavy. Telefóny klientov na zájazde Vietnamom neprestávajú vyzváňať. Rodinn…

Ochutnať hmyz vo Vietname

30

22:58

jan

2018

Kedysi boli časy, keď by som pri pohľade na takúto háveď behajúcu po mojom byte zvažoval podpálenie celého domu. Postupom času som…

Ako vznikla vodka

21

14:38

sep

2017

Vodka - tradičný nápoj. Viete prečo vznikol? Niekoľko storočí nazad sa v Rusku objavil nápoj Aquavit. Doniesli ho talianski obchodníci…

Sprcha na Transsibírskej magistrále

18

19:56

sep

2017

Breza, breza, lúka, breza, DEDINA, breza, lúka, breza ... (Stovky kilometrov) ... breza, breza, breza, lúka, breza, breza, zasa lúka, MESTO.…

Petrohradské Biele noci

18

19:50

sep

2017

Jedná sa o nadherný jav keď sa v letných mesiacoch, v Petrohrade úplne nezotmie ale namiesto toho nastane šero. Tento jav chodia…

Požičať si motorku v Nha Trangu

17

09:50

máj

2017

Keď sme sa chystali do Vietnamu, vedeli sme, že tam bude veľa motoriek. Ale že ich bude toľko, bolo veselé prekvapenie . Po krátkom kurze sme sa naučili…

Večerný Hoi An

11

10:42

máj

2017

Vietnam, tak čarovný, fotogenický a mnohotvárny. Takmer uprostred Vietnamu sa nachádza malé, ale nesmierne populárne mestečko…