102 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (8)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Pomaličky sme ukrajovali kilometre vo vláčiku na trase Moskva - Irkutsk. Celkovo táto trasa trvá 80 hodín. Preto si treba správne napl…
Už ste sa zamysleli ako sa rieši hygiena na vzdialenostiach naprieč širokou Sibírou? Kde nie je nič nezvyčajné stráviť v tom istom…
Málokto vie, ale v Afrike sa točí množstvo svetoznámych filmov. Počuli ste už o africkom Hollywoode?Najpopulárnejšou lokalitou film…
Na jeseň roku 2017 som si všimol na sebe nejaké to kilečko navyše. Po chvíľke googlenia som narazil na podujatie polmaratón v Kambodži…
Fez je jedno z najvýznamnejších miest celého Maroka. Pre mňa osobne však oplýva najmä romantickým čarom. Človek sa…
Tajfún, celodenný dážď, záplavy. Telefóny klientov na zájazde Vietnamom neprestávajú vyzváňať. Rodinn…
Kedysi boli časy, keď by som pri pohľade na takúto háveď behajúcu po mojom byte zvažoval podpálenie celého domu. Postupom času som…
Vodka - tradičný nápoj. Viete prečo vznikol? Niekoľko storočí nazad sa v Rusku objavil nápoj Aquavit. Doniesli ho talianski obchodníci…
Breza, breza, lúka, breza, DEDINA, breza, lúka, breza ... (Stovky kilometrov) ... breza, breza, breza, lúka, breza, breza, zasa lúka, MESTO.…
Jedná sa o nadherný jav keď sa v letných mesiacoch, v Petrohrade úplne nezotmie ale namiesto toho nastane šero. Tento jav chodia…
Keď sme sa chystali do Vietnamu, vedeli sme, že tam bude veľa motoriek. Ale že ich bude toľko, bolo veselé prekvapenie . Po krátkom kurze sme sa naučili…
Vietnam, tak čarovný, fotogenický a mnohotvárny. Takmer uprostred Vietnamu sa nachádza malé, ale nesmierne populárne mestečko…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Grónsko a Faerské ostrovy
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Banánové republiky
viac → -
-
-
Thajsko, Malajzia, Singapur