399 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (22)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Keď sa povie slovo cintorín tak je to väčšinou negatívne slovo, zlé a spája sa s niečím pochmúrnym. Dnes…
Pobyt na Americkej Samoi považujem za luxusný zážitok. Už len kvôli tomu, že som sa sem dostal. Pobehal som aj celý ostrov a našiel zop…
Ženy predstavujú biologickú hrozbu pre mužnosť Huliov a akýkoľvek kontakt so ženou nebezpečný dokonca až život ohrozujúci počas men…
Každý jeden Vám podá ruku a chce sa odfotiť. Úsmev, malá územčistá postava, dominantný rozpleštený…
Pozriem sa na zem a tam všade krv, červené fľaky rozstriekané na každú stranu. Vravím si, kam som to priletel? Jediné čo viem,…
Luxusný stanový kemp, ktorý sa nachádza na súkromnej koncesii v delte Okavango, ponúka jedinečný zážitok zo…
Hmmm čo myslíte sú na malých ostrovoch v Tichom oceáne krásne pláže? Jasné, že sú. Dá sa kúpať? D…
Burkina Faso je medzi BUBO klientami veľmi obľúbená. Jedinečná krajina, plná zážitkov a netradičných miest. BUBO sprievodcovia…
Podobne ako vo väčšine afrických krajín aj v Sierra Leone nájdete množstvo kmeňov. V krajine leva dominujú dva. Mende a Temne.…
Safari v Senegale jednoznačne treba zaradiť do cestovatešského itineráru. Áno možno nemá také renomé ako veľké…
Futbal sa hrá v Nigérii všade. Na pláži, v meste, na smetisku, v pralese. Všade naháňajú loptu. Dominujú dresy…
Andrea mi včera povedala, že ona ešte nikdy nenafotila toľko portrétov. Afrika má neuveriteľné tváre a hlavne farby. Oni sa tak kr…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Kanada - veľký okruh
viac → -
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál