1374 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (85)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Gorily v hmle. Kde sa odohraval tento pribeh? Kde je horska lodge Dian Fossey, ktora pre zachranu horskych goril urobila najviac? Kde zije najvacsia gorila na svete? Na…
Josef Kabila, prezident Demokratickej republiky Kongo. Dnes som stál k nemu na dosah! K O N G O: opat sa mi to podarilo. Vsetci klienti do jedneho boli so mnou.…
Kivu vo Východoafrickej priekopovej prepadline na hraniciach Konžskej demokratickej republiky s Rwandou je súčasťou Veľkých jazier. Dnes som sa…
Ako to vyzera v domorodej krcme v Kamembe, na hraniciach s Kongom, ked objednate celej krcme pivo? Ako spievaju Rwandania "Nad Tatrou sa blyska?" Kamebe je viac indistri…
Rano na mountainbikoch cez kopceky a sytozelene cajove plantaze do fabriky. Rwandsky caj pestovany vo vyske 1800m je lepsi nez ine caje z Afriky, je to specialita, cosi…
Sklamem Vás. Už iba tým, že píšem každý deň. Takže viete že toto expedíciou nazývať nemôžeme. Rwandu s…
Burundi, srdce Afriky. Nazýva sa tak pre jeho obrys v tvare srdca a jeho centrálnu polohu na africkom kontinente. 800 000 rodín tu pestuje kávu (The World Bank, 2011) a…
Vyzliekli sme sa bežali po pieskovej pláži, prešli asi dvojmetrový skalný prah, skočili a začali plávať a plávali a plá…
Sem do Burundi to bol nádherný let a tak to beriem ako zážitok, súčasť Burundi. Nádherný let cez Saharu kde…
Pred 20 rokmi sme s Europou v BUBO zacinali a posledne roky ju objavujeme opat. Sme si vedomi ze prekvapit vo Viedni, Prahe ci Budapesti je velmi tazke. Preto tu my co…
FC Bayern vyhral včera jednoznačne 3:0. Rummenigge sedel hneď pod nami. Ribéry aj Muller hraki vynikajúco a Arjen Robben, ktorého si my Slová…
Hong Kong je vyše 40x väčší než Macao a úplne iný. Spojenie týchto dvoch zvláštnych štátikov…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Luxusné národné parky USA
viac → -
-
-
Prírodné klenoty USA
viac → -
Najkrajšia Čína - komfortne
viac → -
Mizoram, Tripura a Manipúr
viac → -