1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (85)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Burundi, srdce Afriky. Nazýva sa tak pre jeho obrys v tvare srdca a jeho centrálnu polohu na africkom kontinente. 800 000 rodín tu pestuje kávu (The World Bank, 2011) a…
Vyzliekli sme sa bežali po pieskovej pláži, prešli asi dvojmetrový skalný prah, skočili a začali plávať a plávali a plá…
Sem do Burundi to bol nádherný let a tak to beriem ako zážitok, súčasť Burundi. Nádherný let cez Saharu kde…
Pred 20 rokmi sme s Europou v BUBO zacinali a posledne roky ju objavujeme opat. Sme si vedomi ze prekvapit vo Viedni, Prahe ci Budapesti je velmi tazke. Preto tu my co…
FC Bayern vyhral včera jednoznačne 3:0. Rummenigge sedel hneď pod nami. Ribéry aj Muller hraki vynikajúco a Arjen Robben, ktorého si my Slová…
Hong Kong je vyše 40x väčší než Macao a úplne iný. Spojenie týchto dvoch zvláštnych štátikov…
V krátkej prestávke Vám píšem. Našich 7 statočných môže povedať, HongKong sme videli. Pozreli sme si ho z vrchu…
Opäť zdravím z malilinkého "špeciálneho administratívneho regiónu Číny" z ostrova Taipa. O 10 min opú&scaron…
Hlásim, že naša skupina 7 ľudí práve rýchloloďou pristála v Macao a po autobusovej rýchlej obhliadke mesta sa ubytovala.…
Tak už aj ja som doma, prave som doletel z Nice. Buduci rok budeme mat v katalogu opat viac juznych krajim Europy. Francuzsko, Taliansko, Spanielsko, Portugalsko, Grecko…
Nice is nice, tvrdia Briti. Nissa bella, rozplyvaju sa Taliani. Cim som v Nice dlhsie, tym sa mi viac paci. Kolky krat som tu? A stale som nadseny. Stale sa tu ci v…
Pred prichodom na plaz sme dostali malu knizku. V nej boli casy prilivu na cely rok. Rano o 9.00 a vecer o 20.31. Vtedy priliv kulminuje a je mozne sa kupat. Ked pridete…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing