1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (88)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Este smradlavy s cislom na tricku so slovenskym znakom a s medailou na krku podavam prvu spravu. Kamarati ktori boli v dalsich vlnach este bezia.. Rano bola strasna zima…
Je 4:38 rano. Dnes v noci sa v New Yorku menil cas ale aj tak... Vonku su 3 stupne, ja mam na sebe bezecke trenirky, tricko ma dlhe rukavy a na tom dres SR. No a na tom…
Haloo, salam, namaste. Pre slovenske media salama a namasle... Zdravim Vas uz z New Yorku z nasho Bubackeho hotela.Uz v Londyne ma oslovil pan v obleku. Hej, ides na…
Aj ja vsetkych zdravim do sireho sveta aj neunavneho Georgea aj Lojza do Mexika aj Mata kt som sa nedovolal do Namibie (zly signal). Moji rodicia sa prave vratili z New…
Sasa. Tak aj Ty si uz clenkou spolu so mnou? Ja som si Sourtoe coctail v Dawson city vychutnal a ten zhnity prst mrtveho zlatokopa som vycmulal. A som clenom! Musim…
Uz na letisku v Pekingu posielam spravu z cinskeho iPadu. V Korei je zákaz internetu okrem inych zakazov. Bolo ovela lepsie nez som predkladal a takto vyzera uspesna…
Dnes s partiou 9 Bubákov odlietam do Severnej Kórei. Vstal som pred treťou a to som ešte po polnoci čítal životopis Kim Ir Sena. Teda zrejme…
Vacsina nasich zájazdov je v TOP sezóne. Bhután, Tibet, Vietnam - Laos- Kambodža, Thajsko, Peru ... Kuba je podľa tabuliek ideálna od polovice októbra do polovice apríla…
Evi zdravim do Jordanska. Obaja sme zaplavy v tejto oblasti zazili. Padnute mosty, nepriechodne cesty, snezenie v prvy septembrovy tyzden.. Keby sme si kamene z cesty…
Provensalsko - Korzika je jeden genialny zajazd. Klobuk dole pred jeho tvorcom JUDr. Danielom Belanskym. Uz je to 18 rokov ..a stale uzasne. Sme unaveni ale nadseni.…
Teraz skoncil zapas a ja som sa vratil do kancelarie riesit veci. Chalani neuveritelne ste povzbudzovali! Pozeral som zapas v preplnenom divadle Arena na velkej…
Afrika je kontinent, ktoremu som prišiel na chuť ako poslednému. Vo februári a marci 2000 som s BUBO klientami= kamarátmi prešiel "Expedíciu Kalahari" a posledné roky…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing