1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (90)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Byť či nebyť, to je otázka. Dnes sme mali BUBO vianočný večierok, 64 lístkov v SND a Hamlet bol vynikajúci ako aj šampanské. Hamleta odporúčam! Teraz je joure v…
Najvacsia ulica Kinshasy Bulvar 30. juna je ludoprazdna. Zrazu k nam v kudole prachu bezia dvaja ozbrojeni policajti. Odkial sa dokelu vzali? „Filmovali ste. Mate…
Hned som sa rozhodol Vam napisat. Je ukrutne teplo a dusnom ale ja si obliekam dlhy rukav, zapinam dlhe nohavice, natieram sa specialnym repelentom do dzungle. Ked…
V nasom hoteli tecie tepla voda; funguje klimatizacia, splachuje zachod. Aspon vcera to tak bolo. Dnes uz nefungovalo zasa klasicky africky nic. Kazdopadne je to…
Podarilo sa. Ozyvam sa najskor ako to len islo. Pisem z Ouesso a GPS mi ukazuje 1.3stupna severne od rovnika. Policajti nevedia od s nami maju robit; stale nemame…
Moj sofer Emanuel na poziadanie ihned vstane a dzipom ma teraz v nedelu vecer zavezie sem do centra WWF. To je samozrejme zatvorene, ale vsetko sa vybavi a tak Vam teraz…
Tak sme tu. V srdci ciernej AFRIKY, tam kam sa naozaj nechodi.. Po troch dnoch celodennych presunov nasim dzipom sme presli z Doualy az na hranicu krajiny, pred ktorou…
Kamerun 9.5x vacsi nez Slovensko ma prekvapil. Ved sem sa da bezne dostat a tak som cakal tutristicku krajinu. Je to vsak inak a ja som dostal ovela viac nez som…
Konecne sa ozvyvame domov. Nasa skupina uspesne zdolala pohorie Alantika, zdokumentovali sme jeden z horskych prirodnych kmenov na hraniciach Nigerie a Kamerunu, zazili…
Aby som tento prispevok vlozil na internet sedim tu 45 min. Fotiografiu sa mi vlozit nepodarilo, sorry. Je tok 2009. Zazili sme toho vela. Na cestovateľskom festivale…
Vcera sme pristali severne od rovnika 24 km od mora v druhom najvacsom meste tejto casti sveta hned po Kinshase - Demokratickej republike Kongo_ Zdravim Vas z…
Je nedela rano a zacina sa dalsia extremna expedicia "made in BUBO" Totalmente originale! Sledujte nase kroky Kamerunom, Stredoafrickou republikou a Kongom. Mozno iba…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing