1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (90)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Srdecne pozyvam vsetkych milovnikov cestovania a ludi ktorych nasa planeta stale rajcuje, na stravenie netradicneho vikendu. Ked sa rozhodnete prist cez vikend od 9,00…
Pekny den. BUBO BAL samozrejme bude aj tento rok a v termine aky sme avizovali -buduci vikend. Srdecne pozyvam - program sme pripravovali cely rok a mame tu vynimocne …
Stastne a vesele Vianoce do celeho sveta prajem. Majte sa kraaasne.
Byť či nebyť, to je otázka. Dnes sme mali BUBO vianočný večierok, 64 lístkov v SND a Hamlet bol vynikajúci ako aj šampanské. Hamleta odporúčam! Teraz je joure v…
Najvacsia ulica Kinshasy Bulvar 30. juna je ludoprazdna. Zrazu k nam v kudole prachu bezia dvaja ozbrojeni policajti. Odkial sa dokelu vzali? „Filmovali ste. Mate…
Hned som sa rozhodol Vam napisat. Je ukrutne teplo a dusnom ale ja si obliekam dlhy rukav, zapinam dlhe nohavice, natieram sa specialnym repelentom do dzungle. Ked…
V nasom hoteli tecie tepla voda; funguje klimatizacia, splachuje zachod. Aspon vcera to tak bolo. Dnes uz nefungovalo zasa klasicky africky nic. Kazdopadne je to…
Podarilo sa. Ozyvam sa najskor ako to len islo. Pisem z Ouesso a GPS mi ukazuje 1.3stupna severne od rovnika. Policajti nevedia od s nami maju robit; stale nemame…
Moj sofer Emanuel na poziadanie ihned vstane a dzipom ma teraz v nedelu vecer zavezie sem do centra WWF. To je samozrejme zatvorene, ale vsetko sa vybavi a tak Vam teraz…
Tak sme tu. V srdci ciernej AFRIKY, tam kam sa naozaj nechodi.. Po troch dnoch celodennych presunov nasim dzipom sme presli z Doualy az na hranicu krajiny, pred ktorou…
Kamerun 9.5x vacsi nez Slovensko ma prekvapil. Ved sem sa da bezne dostat a tak som cakal tutristicku krajinu. Je to vsak inak a ja som dostal ovela viac nez som…
Konecne sa ozvyvame domov. Nasa skupina uspesne zdolala pohorie Alantika, zdokumentovali sme jeden z horskych prirodnych kmenov na hraniciach Nigerie a Kamerunu, zazili…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -