1369 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (90)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

BUBO Vianočný večierok

19

02:35

dec

2009

Byť či nebyť, to je otázka. Dnes sme mali BUBO vianočný večierok, 64 lístkov v SND a Hamlet bol vynikajúci ako aj šampanské. Hamleta odporúčam! Teraz je joure v…

Kinshasa - vitaju nas ako prvych Slovakov

07

14:54

dec

2009

Konžská demokratická republika Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Najvacsia ulica Kinshasy Bulvar 30. juna je ludoprazdna. Zrazu k nam v kudole prachu bezia dvaja ozbrojeni policajti. Odkial sa dokelu vzali? „Filmovali ste. Mate…

Brazzaville, Kongo - hlavné mesto kde treba čelovku

04

20:19

dec

2009

Kongo Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Hned som sa rozhodol Vam napisat. Je ukrutne teplo a dusnom ale ja si obliekam dlhy rukav, zapinam dlhe nohavice, natieram sa specialnym repelentom do dzungle. Ked…

Dobru chut Slovensko -minister obeduje dikobraza

03

13:50

dec

2009

Stredoafrická republika Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

V nasom hoteli tecie tepla voda; funguje klimatizacia, splachuje zachod. Aspon vcera to tak bolo. Dnes uz nefungovalo zasa klasicky africky nic. Kazdopadne je to…

Hlavne mesto pygmejov- Ouesso, Kongo

03

12:15

dec

2009

Kongo Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Podarilo sa. Ozyvam sa najskor ako to len islo. Pisem z Ouesso a GPS mi ukazuje 1.3stupna severne od rovnika. Policajti nevedia od s nami maju robit; stale nemame…

Dzanga Bai, Stredoafrická republika a pralesné slony

29

20:36

nov

2009

Moj sofer Emanuel na poziadanie ihned vstane a dzipom ma teraz v nedelu vecer zavezie sem do centra WWF. To je samozrejme zatvorene, ale vsetko sa vybavi a tak Vam teraz…

Nížinné gorily, Bayanga, Stredoafrická republika

28

15:02

nov

2009

Tak sme tu. V srdci ciernej AFRIKY, tam kam sa naozaj nechodi.. Po troch dnoch celodennych presunov nasim dzipom sme presli z Doualy az na hranicu krajiny, pred ktorou…

Kmene Kamerunu iba s BUBO, tipy a triky

23

12:14

nov

2009

Kamerun Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Kamerun 9.5x vacsi nez Slovensko ma prekvapil. Ved sem sa da bezne dostat a tak som cakal tutristicku krajinu. Je to vsak inak a ja som dostal ovela viac nez som…

Pohorie Alantika a kmeň Koma

21

18:05

nov

2009

Konecne sa ozvyvame domov. Nasa skupina uspesne zdolala pohorie Alantika, zdokumentovali sme jeden z horskych prirodnych kmenov na hraniciach Nigerie a Kamerunu, zazili…

Prírodná rezervácia Dja, Kamerun a pygmejovia

16

14:59

nov

2009

Aby som tento prispevok vlozil na internet sedim tu 45 min. Fotiografiu sa mi vlozit nepodarilo, sorry. Je tok 2009. Zazili sme toho vela. Na cestovateľskom festivale…

Duala -zaciname

09

10:39

nov

2009

Vcera sme pristali severne od rovnika 24 km od mora v druhom najvacsom meste tejto casti sveta hned po Kinshase - Demokratickej republike Kongo_ Zdravim Vas z…

Expedicia KAMERUN - CAR- KONGO

08

06:27

nov

2009

Je nedela rano a zacina sa dalsia extremna expedicia "made in BUBO" Totalmente originale! Sledujte nase kroky Kamerunom, Stredoafrickou republikou a Kongom. Mozno iba…