1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (94)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Je rano ale ja este stale tvorim nas - Vas novy katalog. O 2 h idem na letisko a odlietam do Sudanu. Najvacsia expedicia tohto roka. Ake to bude? Naozaj nikto nevie.…
Ano Janka. BUBO chce byt v roku 2009 najvacsim predajcom zajazdov do USA na Slovensku. Velmi tvrdo na tom uz roky pracujeme a ak si precitas tohtorocne forum (vlajocka…
Pozdravujem do celeho SVETA. Po velkych OPENIG PARTY a krste povazujte Cestovatelske Centrum na Dunajskej oficialne za otvorene. Prave sme dokoncili nase premietania....…
Ponad nadherne hory, fjordy plne ladovych kryh, delty riek deruce sa permafrostom do oceanu puste ostrovy som priletel z Aljasky do Vancouveru. Ked ma v BUBO tricku…
Bežkyňu Cliviu Feliz napadol medveď na bežeckom chodníku priamo v meste. Kúsal ju do hlavy, ramena, zlámal rebra, zaútočil na brucho. Bezkyna…
Rano sme si v Denali dali kavu o Evicky, Slovenky, usmiatej miluckej, zdravim ju tymto. Boli sme v danom, hoteli vraj prvi Slovaci hovorila / Princess lodge. Teraz…
Z Yukonu na Aljasku - posledna ozajstna{!!} cesta cez "TOP of the WORLD highway". Aspon takto sa tato cesta po nespevnenom povrchu propaguje. Z Dawson sme nasadli na…
Vtedy v juli v roku 1897 v San Franciscu cosi viselo vo vzduchu. Excelsior sa po 9 dnoch plavby z pristavu St. Michael v Beringovom mori v blizkosti velkej delty Yukonu…
Slnko prave zapadlo, vonku je sero, je 10 minut po polnoci. Este pred 30 minutami sme sa fotili na vyhliadke s dlhymi tienmi a ja som mal problem soferovat lebo slnko mi…
Zdravim vsetkych citatelov tejto novej stranky. Musime si zvyknut a vychytat chybicky, ale odtialto zo severu z hlavneho mesta YUKONU sa mi velmi paci. Super! Pisem si…
Uprsane rano v najvacsom narodnom parku ALjasky {pod patronatom UNESCO} - Wrangell - ST.Elias s druhym najvyssim vrchom USA. Panu bohu za oknom. Vyrazame do drsnych hor …
Tulene, uskatce, 3 velryby, papuchalkovia, 4 ladovce, 3 soby, liska. Doteraz sa mi na FORUM nepodarilo napisat a vsetko sa mi vymazalo. Podari sa teraz?
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing