1369 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (94)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Pred expediciou SUDAN

12

04:14

nov

2008

Je rano ale ja este stale tvorim nas - Vas novy katalog. O 2 h idem na letisko a odlietam do Sudanu. Najvacsia expedicia tohto roka. Ake to bude? Naozaj nikto nevie.…

Janke o programoch USA 2009

23

10:25

okt

2008

Ano Janka. BUBO chce byt v roku 2009 najvacsim predajcom zajazdov do USA na Slovensku. Velmi tvrdo na tom uz roky pracujeme a ak si precitas tohtorocne forum (vlajocka…

OTVORENE

29

21:17

sep

2008

Pozdravujem do celeho SVETA. Po velkych OPENIG PARTY a krste povazujte Cestovatelske Centrum na Dunajskej oficialne za otvorene. Prave sme dokoncili nase premietania....…

Prílet do Vancouveru s nádhernou panorámou

11

08:50

aug

2008

Kanada Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Ponad nadherne hory, fjordy plne ladovych kryh, delty riek deruce sa permafrostom do oceanu puste ostrovy som priletel z Aljasky do Vancouveru. Ked ma v BUBO tricku…

Nedeľné správy z Anchorage - najväčšieho mesta Aljašky

10

17:45

aug

2008

USA Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Bežkyňu Cliviu Feliz napadol medveď na bežeckom chodníku priamo v meste. Kúsal ju do hlavy, ramena, zlámal rebra, zaútočil na brucho. Bezkyna…

Aljaska Anchorage All inclusive

10

09:37

aug

2008

Rano sme si v Denali dali kavu o Evicky, Slovenky, usmiatej miluckej, zdravim ju tymto. Boli sme v danom, hoteli vraj prvi Slovaci hovorila / Princess lodge. Teraz…

Z Yukonu na Aljasku skrzeva Najvyssiu dialnicu sveta

08

08:00

aug

2008

Z Yukonu na Aljasku - posledna ozajstna{!!} cesta cez "TOP of the WORLD highway". Aspon takto sa tato cesta po nespevnenom povrchu propaguje. Z Dawson sme nasadli na…

Zlatá horúčka na Klondiku

06

04:06

aug

2008

Vtedy v juli v roku 1897 v San Franciscu cosi viselo vo vzduchu. Excelsior sa po 9 dnoch plavby z pristavu St. Michael v Beringovom mori v blizkosti velkej delty Yukonu…

Divočina Kanadského severu

05

09:42

aug

2008

Slnko prave zapadlo, vonku je sero, je 10 minut po polnoci. Este pred 30 minutami sme sa fotili na vyhliadke s dlhymi tienmi a ja som mal problem soferovat lebo slnko mi…

YUKON - VACSI NEZ ZIVOT

04

03:45

aug

2008

Zdravim vsetkych citatelov tejto novej stranky. Musime si zvyknut a vychytat chybicky, ale odtialto zo severu z hlavneho mesta YUKONU sa mi velmi paci. Super! Pisem si…

Wrangell na Aljaške

31

18:06

júl

2008

Aljaška Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta USA Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Uprsane rano v najvacsom narodnom parku ALjasky {pod patronatom UNESCO} - Wrangell - ST.Elias s druhym najvyssim vrchom USA. Panu bohu za oknom. Vyrazame do drsnych hor …

Úžasné zážitky so zvieratmi na Aljaške

31

17:59

júl

2008

Aljaška Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta USA Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Tulene, uskatce, 3 velryby, papuchalkovia, 4 ladovce, 3 soby, liska. Doteraz sa mi na FORUM nepodarilo napisat a vsetko sa mi vymazalo. Podari sa teraz?