Keď spätne hodnotím zájazd Sumatra,Java Bali myslím len v superlatívoch všetko bolo super. Sumatra ma očarila prírodou a svojou povedala by som panenskosťou, Java históriou a nezabudnuteľným východom slnka na Bromo no a Bali s úžasným príbojom nádhernými ryžovými políčkami a tanec kecak, keď si naň spomeniem hneď sa musím usmievať. Vynikajúci pocit zo zájazdu ešte umocňovalo 100% nasadenie sprievodcov ako aj skvelý kolektív spolucestovateľov. Jožko sa so svojím hlboko ľudským prístupom snažil pre nás urobiť všetko čo dá, ba i nedá, nezabudnuteľné botanické okienka alebo varenie u Yusufa na Bali to všetko sú nádherné a nezabudnuteľné zážitky za ktoré ešte raz Jozefovy ďaaaaakujem.
Ázia
Thajsko, Singapur, Malajzia
náročnosť
Trvanie
Blog Najzaujímavejšie sopky sveta
Dôvody na cestovanie sú rôzne. Niekto túži po výhľadoch z mrakodrapov, iný po kulinárskych zážitkoch či rozmanitosti prírodných javov a tichých…
Blog Ľuboš Fellner: Zamiloval som sa a musel som ísť
Hovorí, že nemá čas na lobing a klubové stretnutia považuje za zabitý čas. A predsa – na začiatku leta sa zúčastnil na akcii najexkluzívnejšieho…
Blog Americký príbeh: 250 rokov krajiny, ktorá zmenila pravidlá hry
Veľkú časť dnešnej Ameriky našli ľudia, ktorí hľadali čosi úplne iné. Skratku do Ázie, rieku cez celý kontinent, mestá zo zlata. Prevedieme vás…