Art Villas Kostarika

Art Villas Kostarika Najkrajšie hotely sveta

Jedno z najkrajších ubytovaní sveta. Miesto, ktoré sa často uvádza v zozname hotelov, ktoré musíte raz za život určite navštíviť. Art Villas sa nachádzajú na strane Pacifiku v Kostarike, 200 km z medzinárodného letiska v San Jose, na kopci vo výške 300 metrov. Sú prístupne iba dopravou 4x4. Nachádzajú sa 12 minút chôdze od pláže. Majú neuveriteľné výhľady do zelenej prírody. Nádherná záhrada, malé fitness, terasa, reštaurácia dopĺňajú komplexný zážitok. Wifi a parkovanie zdarma.

Na výber máte dve veľké vily. Z toho má jedna (Art Villa) až 5 spální a obývačku. Druhá má 3 spálne (Atelier). Ideálne voľby pre náročných klientov, ich priateľov či rodinu, ktorí chcú relaxovať s výhľadom na prales, ktorý je všade naokolo. Obe majú svoj bazén, obývačku, terasu, vlastnú vybavenú kuchynku, mikrovlnú rúru, kanvicu a chladničku. Denne sa servírujú A la carte raňajky.

Potom sú vo výbere 4 samostatne queen izby (Coco) s privátnou kúpeľňou a spoločnou obývačkou, kuchyňou, terasou, malým bazénom.

Dole na pláži sa dá surfovať, 7 mesiacov v roku je možnosť vidieť veľryby, v hoteli je sauna, dajú sa vybaviť masáže, dá sa tu cvičiť jóga, dokonca zorganizovať sobáše a organizovať lekcie varenia so skvelými kuchármi z Kostariky.

Ak sa chystáte na dovolenku do Kostariky, tak Art Villa je unikátny zážitok, ktorý za to stojí. Ak hľadáte najkrajší program, navštívte www.bubo.sk a vyberte si svoju dovolenku v Kostarike s nami.

Foto @ArtVillas


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Amerika  

Kostarika, Spojené štáty americké (USA)


náročnosť

15 dní

Trvanie

6153
K

Amerika  

Panama, Kostarika, Nikaragua


náročnosť

12 dní

Trvanie

3736 4670€
K

Amerika  

Panama, Kostarika


náročnosť

11 dní

Trvanie

6659
Kostarika je Pura Vida Blog

Blog Kostarika je Pura Vida

Národné heslo Kostariky pura vida znamená v preklade čistý život, no je to viac ako len tieto dve slová. Je to rešpekt k prírode, je to pozitívny…

Morské korytnačky v Kostarike Blog

Blog Morské korytnačky v Kostarike

Pobrežie Kostariky okrem pláží a príjemnej dovolenky ponúka aj nádherné divadlo, o ktorom možno málokto vie. Každý rok k jej vodám pripláva päť…

Nikaragua - gastronomický zážitok Blog

Blog Nikaragua - gastronomický zážitok

Dnešná gastronómia v Nikarague predstavuje mix chutí, vôni a ingrediencií z receptov, ktoré pochádzajú od Indiánov a Španielov. Nikaragua má vo…

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: