Reakcia na Radov príspevok- BUBO je už určená prevažne pre klientov ktorí chcú vysoký štandard,jasne Čad, Uzbekistan a India nie je komercia, ale klienti ktorí by sa tam inak báli ísť,do krajín kde sú minimálne životné náklady si kúpia zájazd za veľké peniaze, ale autentické cestovanie je aj o bežných ľuďoch, neplánovaných udalostiach a trochu aj o riziku, nie všetko sa dá totiź za peniaze kúpiť....Preto aj keby som patril k tým,, slovenským švajčiarom,, je proti mojej filozofii cestovať takým sposobom a s takými ľuďmi... ale to už je na dlhšiu debatu či väbec cestovať cez cestovné kancelárie.. BUBO mám veľmi rád, za to ako propaguje cestovanie na slovensku, klobuk dolu, viac firiem na slovensku by si mohlo z nich brať príklad ako vrátiť ľudom svoj úspech
Európa
Madeira (POR), Portugalsko
náročnosť
Trvanie
Blog Vietnam - digitálna vstupná karta - návod na vyplnenie
Vietnamské úrady zaviedli od 15. apríla 2026 digitálnu kartu potrebnú na vstup do krajiny. Všetci zahraniční turisti sú povinní ju vyplniť na…
Blog Ai Wei Wei a žltá váza: BUBO spája zážitky s umením
Čo chce BUBO povedať tou žltou vázou? Prečo ju Ľuboš Fellner drží bez jediného slova? Nadväzujeme na minuloročnú líniu, kde sme vstúpili do dialógu…
Blog Lee Kuan Yew, stvoriteľ moderného Singapuru
Keď dnes človek pristane v Singapure, vidí futuristické letisko, mrakodrapy a dokonale fungujúci systém. Lenže ešte pred niekoľkými desaťročiami to…