Ocenenie Najlepší z najlepších pre Ritz Carlton v Dubaji

Ocenenie Najlepší z najlepších pre Ritz Carlton v Dubaji

Ocenenie Tripadvisor Travelers' Choice Awards Best of the Best oslavuje najvyššiu úroveň dokonalosti v cestovaní. Udeľuje sa tým, ktorí počas 12-mesačného obdobia získajú veľké množstvo nadštandardných recenzií a názorov od komunity na Tripadvisore. Z 8 miliónov zúčastnených dosiahne tento míľnik menej ako 1 %.

V kategórii Luxusných hotelov celého sveta bolo vyhlásených 25 víťazov. Medzi nimi aj excelentný hotel Ritz Carlton Dubai, ktorý sa nachádza v rýchlorastúcej modernej štvrti JBR, kde nájdete aj vyhľadávanú Marinu. Je jediným plážovým hotelom na Arabskom polostrove, ktorý toto ocenenie získal. Okrem unikátnych služieb, ktoré hotel ponúka, ťaží z faktu, že v tejto časti bol vystavaný v dobe, keď tu v podstate nič nestálo. Získali krásnu pláž a vybudovali 7-podlažný dvojkrídlový hotel s krásnou tropickou záhradou, bazénmi a dokonalou a širokou plážou.

Ďalšie hotely, ktoré sa v JBR stavali na tejto pláži už taký pozemok nezískali a stavajú do výšku na úzkom pozemku, ku ktorému náleží úzky kúsok pláže. Nájdete tu ďalšie luxusné hotely ako napríklad Rixos, Address, alebo najnovšie otvorený 5* hotel Five, ktorému dostavujú časť s rezidenčnými apartmánmi a plážový club.

V Ritz Carltone sa však budete cítiť slobodnejší a voľnejší vďaka ich pozemku. Je to dokonalá oáza uprostred ruchu mesta, kde poletujú zelené papagáje a stará sa o vás profesionálny tím. Aj riaditeľka pre kvalitu a vzdelávanie, pani Martina Trudeau, ktorá je českého pôvodu, je názoru, že správne vyškolený personál je jedným z kľúčov k úspechu. Sám som bol šokovaný, ako si ma po roku po mene pamätali viacerí členovia tímu, vrátane ochranky pri vchode na pláž.

Podľa pani Trudeau kladú silný dôraz práve na osobný prístup ku svojim hosťom. Cítite sa tu potom skutočne vítaní a ako doma. Určite aj vďaka tomu sa im vracia veľké množstvo hostí. Potom ich určite takéto ocenenie poteší, a o to viac, pokiaľ je korunované aj ocenením známeho ekonomického časopisu Forbes, kde získal hotel 5 hviezdičiek a bol zaradený medzi TOP hotely sveta. Dvojitá radosť a hrdosť je tu vidieť na všetkých zamestnancoch. Ak sa rozhodnete ísť do Dubaja na niektorý z BUBO zájazdov na Arabský polostrov, alebo na plážovú dovolenku a hľadáte luxus, pozrite sa aj na Ritz Carlton.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
E

Ázia  

Jemen, Spojené arabské emiráty


náročnosť

10 dní

Trvanie

2450
K

Ázia  

Kuvajt, Saudská Arábia, Dubaj (SAE), Bahrajn, Spojené arabské emiráty, Omán, Katar


náročnosť

19 dní

Trvanie

6880
K

Ázia  

Kuvajt, Dubaj (SAE), Bahrajn, Spojené arabské emiráty, Omán, Katar


náročnosť

12 dní

Trvanie

4345
TOP 10: Najvyššie budovy sveta Blog

Blog TOP 10: Najvyššie budovy sveta

Mrakodrapy - moderná architektúra zvyčajne presklených a do neuveriteľných tvarov vypracovaných budov, ktoré sú architektonickým skvostom…

Viktor Háber 21 min. čítania
Dubaj - mesto superlatívov, ktoré vyrástlo v púšti Dubaj

Dubaj Dubaj - mesto superlatívov, ktoré vyrástlo v púšti

Mesto superlatívov je prirovnanie, ktoré sa absolútne hodí k Dubaju. Projekty, ktoré sú už hotové, alebo sa s ich výstavbou ešte len začne,…

Michal Čičmanec 19 min. čítania
Ako najlepšie zažiť starý Dubaj? Dubaj

Dubaj Ako najlepšie zažiť starý Dubaj?

Keď niekto spomenie Dubaj, ako prvé nás napadne luxusné mesto s množstvom výškových budov a celé to "pozlátko", ktoré k tomu patrí a bez neho si to…

Michal Čičmanec 10 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: