310 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Nepál (15)
Nepál - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Nepál
Marek, raj si prisiel do Kathmandu. Cakam ta, prid do hotela Everest:)
Zostup z nadmorskej vysky 5200 metrov do 1800 v priebehu jedneho dna takmer kazdemu vyrazil dych. Nielen ze kyslik je hustejsi ale aj prostredie sa drasticky zmenilo.…
No poviem vam, ze prichod do Nepalu bol zvlastny. Z Tibetskej nahornej roviny spolu s nami totiz putovali aj stovky koz a ovci. Co stovky... tisice! Blizi sa totiz…
Dialnica priatelstva vraj. Z Lhasy, ku Nepalskej hranici, az do Kathmandu. Vyse 900 kilometrov, z toho minimalne 700 v nadmorskej vyske nad 3000 metrov. Je mozne vobec…
Zbierame zazitky. Mame stastie. Su silne. Tibet sme presli, budhisticky region sa s nami rozlucil, my sa lucime s prvou polovicou zajazdu. Skupina presla cez strechu…
Asi najviac garantovanym zvieratkom ktore uvidite, ked pridete do narodneho parku Chitwan (uz nie Royal Chitwan) je slon. Trosku mensi nez jeho africky klega, ale ved…
Dali sme sa dokopy. Pojedli kolace, pofotili drevene chramy stare 500 rokov, jedli v stylovych restauraciach, nechali si opravit znicene topanky na ulici, kupili…
Shigatse disco nesklamalo. V nepocetnej particke sme nakoniec obetovali par yuanov za taxik a zaparkovali to pred diskotekou v nadmorskej vyske takmer 4000 mnm. Uvod bol…
Borka> uz do Nepalu, dik za pozdravy, Ivanov pozdravujem, hlavne mladsieho, prave sme sa vratili z vecere... stale mu ukazujem nejake mlade baby co tu su okolo a on…
Uzasny bol rafting! Rieka Trisuli pozbierala vsetku vodu z okolia a pripravila nam naozaj adrenalinove useky. Ved, len tak, aby sa nepovedalo, som sebou prastil do tej…
Ahojte vsetci doma, co sa na vas valia dazdive smrste monzunoveho Slovenska :) Verte, ze v Nepale je to lepsie... ...poprsalo len trosku, prave tak, aby zo vzduchu…
Mily moj Boratko so slonom som sa nekupala,bo mi hned rano jeden dvojmesacny stupil na nohu a stacilo mi. Ale na safari v dzungli sa nam podarilo nasrdit nosorozca o…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -