310 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Nepál (16)
Nepál - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Nepál
Tak ja vam poviem, co som zazila za par hodin v Chitwane! Gekony na plafone "velike jak prase",susedia v nasom dvojdomceku mali hada v sprche a na zaver elefant v…
Joooj, to uz bolo davno, co sme sa tulali dlazdenymi ulicami nocneho Bhaktapuru. Ano, zostali sme az do zotmenia ...a nasledneho vypadku prudu. Stredoveku atmo mesta…
cauko kotes, zatial vsetko v poriadku, je tu prijemnejsie ako sme mysleli. Teplota primerana a nalada nad ocakavanie. pozdrav decka, dufam, ze si v poriadku
Mili moji, posielam vam vrucne pozdravy z z Nepalu. Pricestovali sme v ramci pomerov vyborne, po 30 hodinkach sme si vydychli a po par hodinkach spanku sme zacali…
Dilema dna: co sme mali vcera na veceru? Chutne to bolo, to uznal kazdy, ze take bufetove stoly boli dobrou volbou, lenze tabulka pod misou s masom hlasala bravcove,…
Namaste! Andrea (NR), pozdrav odovzdam, ale aspon vidis, ze sme tak zaneprazdneni, ze ani spravu nemam cas kedy podat :) Dostali sme sa do Pokhary, mame za sebou…
Uplynule dni su poznacene slavnostnou atmosferou - vrcholi 12dnovy festival Dasain, hinduisti sa stretavaju s rodinou, na celo si davaju tiku ( http://www.bubo.sk…
Cafte vsetci.Dakujem za vas zaujem o moju cestu, potesil.Kolko znakov toto okienko unesie?Dala by sa totiz o tom napisat cela kniha... Nevedela som presne, co ma tam…
Z Lhasy po cestach necestach, so zastavkou v dome rolnika nedaleko Gyantse, kde globalizacia ani cina zas az tak velmi nezasiahla...ku klastorom s umenim tibetskeho…
ok, sme dohodnuti, najdem ta na hoteli, vyrazime na kolace!
georgi, uz ti prisla ta skupina? rada sa pridam, ak ide o cokoladove croissanty...
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -