123 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mjanmarsko (4)
Mjanmarsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Mjanmarsko
Predstavte si plochu velku ako Bratislava, na ktorej v priebehu 230 rokov vyrastlo 4446 chramov. To znamena, ze v priemere kazde 3 tyzdne sa zacalo s vystavbou noveho…
Pred nami je niekolko hodinovy prechod nasim prenajatym autobusom z Jazera Inle, kde sa vesluje nohami, cez sanske kopce az do Baganu, kde sa podla mnohych nachadza top…
Ked som vcera povedal nasej barmskej skupine, ze dnes budeme ranajkovat uz o siestej a odchadzat tak skoro, nie vsetci sa na mna pozerali s uplnym nadsenim. Nebolo ale…
Dostať sa z centra Rangoonu na letisko môže trvať 30 minút alebo aj 3 a pol hodiny, všetko záleží od toho o ktorej hodine vyrá…
Vraj sa na Slovensku uz ochladilo? A co by ste povedali na to, keby ste sa v tychto dnoch zobudili do slnkom zaliateho rana, vysli von na terasu svojho bungalowu,…
Dnes rano sme vyrazili z Rangoonu, mesta v ktorom od roku 2003 panuje zakaz jazdenia na motorkach a bicykloch. Vraj dovodom je, ze raz jeden motorkar ukazal istemu…
Vsetci sme stastne dorazili do byvaleho hlavneho mesta Rangoonu, ktore od roku 2005 hlavnym mestom uz nie je. Vtedajsi general spustil megalomansky tajny projekt…
V krajine zlata a budhizmu je všetko pripravené na novú skupinku 17 cestovateľov zo Slovenska a Čiech, ktorí v tomto momente nastupujú…
...sa chýlia ku koncu. Dnes sa odlieta domov. Barma je úžasná som včera počul. A veru je! Celej mojej skupinke dvanástich sa tu veľmi p…
a sme v Bagane...ak by existovali majstrovstvá sveta najokuzlujucejsich pamiatok, tak barmskemu Baganu hneď na začiatku turnaja dajú zlatú medailu a…
Barma je úžasné miesto! Ale rýchlo sa mení z exoticko-expedičnej na exoticko-pohodovú krajinu. Zmeny sa tu odohrávajú…
... alebo ďakujeme, že sa Barma spolu s Mjanmarskom opäť otvorili turizmu. Včera som sa opäť presvedčil, že aj pri akejkoľvek snahe nechcieť porovnávať…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -