598 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (22)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
...par dni sme sa neozvali...dnes sme v Agre, vysoko nad styridsat stupnov, sedime pri pive, pada mi hlava od unavy, ale zberam sa zo slovami, ze musim ist napisat…
...kam schovali bohovia (vsetci hinduisticki, cize 330 mil:) ...nas prispevok o tulackach od Delhi po Kalkatu ? Este sa sa stretneme z ich bossom Shivom, tak budeme…
Namaste, fuuuha kde len zacat ! Sme v Kalkate...nie nie treba zacat pekne po poriadku :) Prva vylucovacia otazka by asi mala byt. Preco sa clovek vyberie dobrovolne do…
A moji Bubaci uz su doma. Bolo to naposledy z Kathmandu, kedy som sa ozyval. Odvtedy vela vody Gangou pretieklo a vela sme toho zazili. Chitwanske safari s nosorozcami,…
..posielame domov :) Dnes nas caka prijemne akcny den ! Ktory v podstate nebol, ze ? hehe Dnes vsak ideme v style Maharadzov a Maharani na pevnost Amber. Na slonoch…
Vonku nadherne svieti slnko, sme vo vyske asi 1700 mnm, tulame sa po hadam, jedinej pesej zone v celej celucickej Bharat Mata, alebo maticke Indii :) Je to India aku by…
Zdravime domov zo severnej Indie. Sme v cajovom meste Darjeeling. Ak ste bli v Indii a pamatate si ten ruch a zhon na uliciach, tak v tejto casti Indii je to inak. Je…
O Indii koluje klišé, že ju buď nenávidíte, alebo milujete. My v BUBO však tú nenávisť nepoznáme. India je…
Stovky ludi sa kruti v divom tranze, exoticka hudba v pravidelnom rytme, omamna vona, mysticka atmosfera, ktora ide naplno a stale graduje. Je to vobec mozne? Ano v…
Zdravim z hotela Oberoi. Na tomto firemnom vylete mame na Indiu malo casu a tak ideme naplno. S tisickami putnikov v turbanoch sme jedli na zemi chramu, v tradicnych…
...minule som koncil tym, ze sa uz tesime na zelen. Mal som na mysli hory, ale zelen prisla ovela skor. Spravili sme totiz aspon desat zastaveni ci spomaleni, aby sme si…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -