613 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (33)

India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - India

finale grande

22

19:18

júl

2008

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Stare a nove. Auta, Rikse, tvare, chramy a Dilli. Videli sme vsetko, co sa dalo, pofotili aj to co bolo zakazane obcas, zjedli co nam chutilo aj nie a odnasame si zo…

Bea

20

16:56

júl

2008

Potvrdzujem, Cinatibetnepalindisti su v Bratislave 23.7.2008 okolo 15.00 h

bez slov

20

14:10

júl

2008

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en& geocode=&time=&date= &ttype=&q=taj+mahal&ie=UTF8&ll=27.173883, 78.042798&spn=0.007187,0.014334&t=h&z=17&om=1

rush hour

19

10:47

júl

2008

Uz pri prechode hranicou sa na nas usmievaju snede tvare s vycerenymi zubami. Bez tohoto by ta ani neboli oni - Indovia. Aj Marek pisal - tesilaky, kosela a opasok s…

Bea

19

10:01

júl

2008

...neviem ti povedat, dosli sme do Indie a vsetkym sa tu tak paci, ze asi zostaneme... Podla toho co si pamatam, skupina leti 23ho v noci o 04.25 z Dilli do Dubaja a to…

India coskoro pride na Slovensko!

12

15:47

júl

2008

Ludia pozor pozor! Po dvojtyzdnovej ceste "divocinou" sa vraciame domov. Snad jedniny spolocny zakon pre tieto a nase krajiny je ten gravitacny. A preto prichadzame…

Goodbye Lenin, ...teda Nepal!

07

07:32

júl

2008

Viaceri by sme pustili slzu, uvedomujuc si, ze za tamtou velkou branou je uz India a Nepal ze konci... Ale treba ist dalej, nechat za sebou jelenceky "cheetal" aj…

India: Jaipurske drinky a nem-chapeme z filmu

12

16:16

máj

2008

...normalne chodim len okolo s kratkou zastavkou, aby som do seba (aspon ja) hodil pohar cerstveho "papita lassi"... No tentokrat to bolo inac. Chlapik za drevenou…

Kupanie v Gange medzi Slovakmi popularne... (ehm?)

08

13:41

máj

2008

Nepal sa nenormalne pacil. Myslim, ze nam colnici musel tahat pasy z ruky, ako tazko sa nam opustal... Ale ani India nezaostava, hned prve mesto - ziariace "Kashi…

oprava

03

18:32

máj

2008

Samozrejme pisem z Pokhary, Kathmendu je davno za nami,ale kedze sme dnes vstavali o 4.45 hod.tak mi to trochu pomalsie zapaluje. A este chcem tiez poslat velku pusu aj…

Pre Borata

03

18:19

máj

2008

Mily Boratko,az po 3 dnoch som sa dostala k internetu, nedalo sa. Splav som zvladla pri vsetkej skromnosti na vybornu, do vody som nespadla, ale trochu som sa naglgala,…

Pre Kotesa na Slovensko

03

15:56

máj

2008

Tak opat jeden pekny den za nami, momentalne sme v Nepalskom Pokare, dnes rano o 4,30 sme pozorovali sunset, krasne osvetlene Himalaje, potom mensi shoping na darceky,…