613 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (33)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Stare a nove. Auta, Rikse, tvare, chramy a Dilli. Videli sme vsetko, co sa dalo, pofotili aj to co bolo zakazane obcas, zjedli co nam chutilo aj nie a odnasame si zo…
Potvrdzujem, Cinatibetnepalindisti su v Bratislave 23.7.2008 okolo 15.00 h
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en& geocode=&time=&date= &ttype=&q=taj+mahal&ie=UTF8&ll=27.173883, 78.042798&spn=0.007187,0.014334&t=h&z=17&om=1
Uz pri prechode hranicou sa na nas usmievaju snede tvare s vycerenymi zubami. Bez tohoto by ta ani neboli oni - Indovia. Aj Marek pisal - tesilaky, kosela a opasok s…
...neviem ti povedat, dosli sme do Indie a vsetkym sa tu tak paci, ze asi zostaneme... Podla toho co si pamatam, skupina leti 23ho v noci o 04.25 z Dilli do Dubaja a to…
Ludia pozor pozor! Po dvojtyzdnovej ceste "divocinou" sa vraciame domov. Snad jedniny spolocny zakon pre tieto a nase krajiny je ten gravitacny. A preto prichadzame…
Viaceri by sme pustili slzu, uvedomujuc si, ze za tamtou velkou branou je uz India a Nepal ze konci... Ale treba ist dalej, nechat za sebou jelenceky "cheetal" aj…
...normalne chodim len okolo s kratkou zastavkou, aby som do seba (aspon ja) hodil pohar cerstveho "papita lassi"... No tentokrat to bolo inac. Chlapik za drevenou…
Nepal sa nenormalne pacil. Myslim, ze nam colnici musel tahat pasy z ruky, ako tazko sa nam opustal... Ale ani India nezaostava, hned prve mesto - ziariace "Kashi…
Samozrejme pisem z Pokhary, Kathmendu je davno za nami,ale kedze sme dnes vstavali o 4.45 hod.tak mi to trochu pomalsie zapaluje. A este chcem tiez poslat velku pusu aj…
Mily Boratko,az po 3 dnoch som sa dostala k internetu, nedalo sa. Splav som zvladla pri vsetkej skromnosti na vybornu, do vody som nespadla, ale trochu som sa naglgala,…
Tak opat jeden pekny den za nami, momentalne sme v Nepalskom Pokare, dnes rano o 4,30 sme pozorovali sunset, krasne osvetlene Himalaje, potom mensi shoping na darceky,…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -