613 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (23)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
http://www.youtube.com/watch?v=iFpYVlTzHX4 nadherny zajazd nepal india, o ktorom sa tazko pise, lebo tak zasiahol nase (myslim, ze mozem hovorit za vsetkych nas 9+1:)…
martik, slovnik neupraveny, hlava neutrasena, som v nasom svete stale.... akcna teda nie som, tiez pozeram foto a video a coskoro vam vsetkym rozposlem nejake tie…
všetci ste nejakí akční ja sa doteraz válam v pyžame a pozerám foto,videjo,a nie a nie sa dostať do reálu ,prosím vás ,kedy ide najblišší vlak do Nepálu,šak v tom…
...par dni sme sa neozvali...dnes sme v Agre, vysoko nad styridsat stupnov, sedime pri pive, pada mi hlava od unavy, ale zberam sa zo slovami, ze musim ist napisat…
...kam schovali bohovia (vsetci hinduisticki, cize 330 mil:) ...nas prispevok o tulackach od Delhi po Kalkatu ? Este sa sa stretneme z ich bossom Shivom, tak budeme…
Namaste, fuuuha kde len zacat ! Sme v Kalkate...nie nie treba zacat pekne po poriadku :) Prva vylucovacia otazka by asi mala byt. Preco sa clovek vyberie dobrovolne do…
A moji Bubaci uz su doma. Bolo to naposledy z Kathmandu, kedy som sa ozyval. Odvtedy vela vody Gangou pretieklo a vela sme toho zazili. Chitwanske safari s nosorozcami,…
..posielame domov :) Dnes nas caka prijemne akcny den ! Ktory v podstate nebol, ze ? hehe Dnes vsak ideme v style Maharadzov a Maharani na pevnost Amber. Na slonoch…
Vonku nadherne svieti slnko, sme vo vyske asi 1700 mnm, tulame sa po hadam, jedinej pesej zone v celej celucickej Bharat Mata, alebo maticke Indii :) Je to India aku by…
Zdravime domov zo severnej Indie. Sme v cajovom meste Darjeeling. Ak ste bli v Indii a pamatate si ten ruch a zhon na uliciach, tak v tejto casti Indii je to inak. Je…
O Indii koluje klišé, že ju buď nenávidíte, alebo milujete. My v BUBO však tú nenávisť nepoznáme. India je…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -