613 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (28)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Tak takto indicka skupina tu este nebola. Okrem mna klienti co v Indii uz pracovali, co uz precestovali juh Indie, co tu posobili v minulych zivotoch, ale aj taki, co…
Zopar noviniek sa najde. Okrem smetneho kosa Vas vsak moze zaskocit aj taka rarita ako dvere, ktore maju z oboch stran napis PULL (cize TAHAT). To by som chcel vidiet,…
No pokial sa mne dostalo (24/10/2009), tak naposledy som videl MMSku z Afriky, na ktorej si usmiaty manzelsky par Krajcirikovcov pripijal s lokalnym kukuricnym…
Najlepsie latky su z Benares, to vam povie kazda indicka zena. Najlepsie skoly na sanskrit su tiez tam, spytajte sa Indov. Odkial su najvacsi silaci, ktori trenuju…
hudobnik vedel, co robi, ked na pozidavku, ci by nam k veceri nezahral na harmoniu (http://kksongs.org/harmonium/harmonium.jpg) "Smoke on the Water" sa zaceril, a…
No problem, no problem my fiend... krici na mna taxikar i ked este ani poriadne nevie kam idem. Povedal som si ze skusim malu roztopas s nim. Chcem ist do Bratislavy,…
Cestovali ste uz po indickych dialniciach? Kolko by Vam zobral usek 225 km na slovensku? Ze vraj iba 3 hodiny? V Indii aj 6. Aj India ma svoje dialnice a nie hocijake.…
Klastor cervenych ciapok Rumtek - udajne najbohatsi budhisticky klastor v Indii. Exilove sidlo vrchneho predstavitela radu Kagyukpa. Adeptov na pokracovatela linie (17.…
Videli ste uz niekedy ako ma indicky vojak kalasnikov uzamknuty retazou okolo svojho pasu a medzi spustou a tetazou a zamka? Ze si vymyslam Ved pockajte na fotografie...…
Pustite si CD Pandit Ravi Shankara, otvorte 650 ml flaskove pivo, okno s vyhladom na Himalaje a budete sa citit ako my teraz v Sikkime. Indicky, az od roku 1975…
Internetova kaviaren hlasi ze je AC, v Indii to znamena ze nad vami sa pohybuje ventilator, ktory ma kazdu chvilu padnut a oskalpovat, alebo to znamena ze su otvorene…
V krajine kde kava vyzera ako caj (ako ta americka motorestova), caj vyzera ako kava (cajik s napenenym mliekom) a drobne peniaze vam vydavaju v cukrikoch (Nie,…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -